Fethiye'de Motor Sürücülerine Reflektörlü Yelek Dagitildi

Fethiye Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü ve Fethiye Ilçe Emniyet Müdürlügü isbirliginde motosiklet sürücülerine ‘reflektörlü yelek’ dagitimi gerçeklestirildi.

Fethiye'de Motor Sürücülerine Reflektörlü Yelek Dagitildi


Fethiye Belediye Baskani Alim Karaca, Fethiye Ilçe Emniyet Müdürlügü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Gökhan Kam, Fethiye Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürü Ali Kiroglu, Fethiye Ilçe Emniyet Müdürlügü’nden polis memurlarinin katilimiyla yapilan dagitim, Karayollari Fethiye Genel Müdürlügü önünde Cahit Gündüz Caddesi’nde gerçeklesti.

Fethiye’de son zamanlarda artis gösteren motorlu trafik kazalarina dikkat çekmek ve benzeri kazalarin yasanmamasi adina önlem alinmasina katkida bulunmak, özellikle de trafik kazalari sonrasinda anne, baba, es ve çocuklarin sosyal yasantilarinda derin kayiplarin olusmamasi adina gerçeklestirilen sosyal projede motor sürücülerine reflektörlü yelekleri hediye edildi. Polis memurlari tarafindan durdurulan motorlu sürücülere, reflektörlü yelekler takdim edildi.

Fethiye Ilçe Emniyet Müdürlügü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Gökhan Kam, “Yönetmelik ile aksamlari reflektörlü yelek giymek zorunlu hale geldi. Görünürlügü arttirmak için yeleklerimizi giyelim. Belediyemizle birlikte bugün yeleklerin dagitimini yapiyoruz. Kurumlarimizla elimizden geldigince egitim ve denetimleri gerçeklestirecegiz” dedi.

Kaynak: İHA