Denizli MHP'de Bayrak Degisimi

MHP Denizli Il Teskilatinda bayrak degisimi yasandi. Il Baskanligi görevini Av. Yusuf Garip, gerçeklesen törenle Mehmet Ali Yilmaz’a devir etti.

Denizli MHP'de Bayrak Degisimi


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Il Teskilatinda genel seçimlere dogru ilerlerken görev degisimi yasandi. MHP Il Baskani Av. Yusuf Garip’in 2023 yilinda gerçeklesecek Milletvekilligi Seçimlerinde partisinden aday adayi olmak için istifasi sonrasinda Pamukkale Ilçe Baskanligi görevini yürüten Av. Mehmet Ali Yilmaz, MHP Genel Merkezi tarafindan Denizli Il Baskanligi görevine atandi. Atama sonrasi gerçeklesen törenle Av. Yusuf Garip, Il Baskanligi görevini Mehmet Ali Yilmaz’a devir etti. Il Binasinda düzenlenen devir-teslim törenine partililer ise, yogun ilgi gösterdi.

“Durmaksizin çalismaya devam edecegiz”

27 Subat 2022 tarihinden beri Onur ve gururla MHP Denizli Il Baskanligi görevini yürüttügünü vurgulayan Yusuf Garip, “15 yasindan beri 3 hilalli bayragi elimize alarak MHP çatisi altinda siyasete basladim. Davamiz, ülkümüz yolunda partimizin çesitli kademelerinde görev yaptim. Genel Baskanimiz, Bilge Liderimizin tensipleriyle atandigim Il Baskanligi görevini yapmanin onur ve mutlulugunu yasadim. Yine Genel Baskanimiz, Türkmen Beyimizin talimat ve müsadeleri dogrultusunda parti tüzügümüzün 94. Maddesi hükümleri geregince 28. dönem milletvekili seçimlerine hazirliklarimizi yürütmek için görev degisimini gerçeklestiriyoruz. Il Baskanligi görevine atanan Mehmet Ali Yilmaz’in da bu kutlu ve onurlu görevi, vazifeyi en iyi sekilde yapacagina inancim tamdir. Görevinde basarilar diliyorum. Her daim yaninda olmaya devam edecegim. Gece-gündüz demeden Milliyetçi Hareket Partimizin Denizli’mizde, ülkemizde en iyi noktaya gelmesi için durmaksizin çalisacagiz” dedi.



“Meclis’te Denizli MHP’li vekiliyle temsil edilecek”

Genel seçimlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’de Denizli’nin MHP Milletvekiliyle temsil edilecegini belirten Garip, “2023’e giden yolda adayimiz belli, kararimiz nettir. Lider Ülke Türkiye’ye ulasmak ise hepimizin boyun borcudur. Cumhur Ittifakimizin muhtesem zaferine Cumhuriyet’in yüzüncü yil dönümünde birlikte imza atacagiz. Türkiye’yi zilletin boyunduruguna almak için firsat kollayanlara asla göz açtirmayacagiz. Genel seçimlerde Denizli halkimizin teveccühüyle de yüce Meclisimizde Denizli’mizi MHP Milletvekilimizle insallah temsil edilmesi için mücadele edecegiz. Genel baskanimizin teskilatlarimiza talimatlari dogrultusunda cumhur Ittifaki’nin TBMM’de nitelikli çogunluga ulasip, milletimize ve ülkemize yeni bir anayasa kazandirmasi baslica gayemizdir. Aydinlik gelecegimiz, Güçlü ve Lider ülke Türkiye için durmaksizin çalismaya devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

“Denizli’mizin her kösesinde olacagiz”

MHP Denizli Il Baskanligi görevine atanmanin tarifsiz onur ve gururunu yasadigini belirten Mehmet Ali Yilmaz ise “Genel Baskanimiz ve genel merkezimizin takdiriyle bu kutlu göreve atandim. 2023 Genel Seçimlerine dogru ilerlerken görevimizin öneminin farkindayiz. Cumhurbaskanligi ve Milletvekilligi Genel Seçimlerine çok siki sekilde hazirlanacagiz. Cumhur Ittifaki olarak mutlaka basaracagiz. Il Baskanligi döneminde Yusuf Garip’in basarili çalismalari bize örnek teskil ediyor. Il Yöneticilerimizle, Ilçe Baskanlarimizla, tüm partililerimizle hep birlikte partimizi Denizli’de en iyi noktaya tasimak için çalisacagiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA