Deniz Polisinden Bogaz'da Denetim

Istanbul’da deniz polisi, yilbasi tedbirleri çerçevesinde Bogaz’da bulunan eglence tekneleri ve özel yatlara denetim gerçeklestirdi. Denetimler esnasinda bir yolcu teknesine fazla yolcu almasi sebebiyle ceza kesildi.

Deniz Polisinden Bogaz'da Denetim
Istanbul’da yilbasi tedbirleri çerçevesinde hemen her noktada polis ekipleri denetimlerini arttirdi. Istanbul Emniyet Müdürlügü Deniz Liman Sube Müdürlügü ekipleri bu çerçevede denizde denetim gerçeklestirdi. Ekipler, Bogaz hattinda bulunan eglence tekneleri ve özel yatlara, tekne ile yanasarak tek tek evraklarini kontrol etti. Yüksek ses nedeniyle yat sahiplerini uyaran ekipler, denetimlerini sürdürüyor. Denetimlerde, evraki olmayan ve kurallara uymayan hiçbir teknenin Bogaz’a çikmasina izin verilmiyor.

Denetimler esnasinda bir yolcunun fazla yolcu almasi sebebiyle ceza kesildi. Öte yandan denetimlerin sabah erken saatlere kadar devam edecegi ögrenildi.

Denetimlerin gerekli oldugunu söyleyen yolcu teknesi sahibi Ümit Erdogan, "Arkadaslar gerçekten denetim yaparak güzel bir sey yapiyor. Evrak eksigi ve sikintili süreçte bu isi yapanlar olabiliyor. Polis arkadaslar bütün evraklara baktilar. Denetimlerin daha çok olmasi bizler için daha iyi. Herkesin kurallara uymasi gerekiyor” dedi.

Kaynak: İHA