Çorum'da Kaçak Sigara Operasyonu

Çorum’da polis ekipleri tarafindan düzenlenen operasyonda, çok sayida bandrolsüz kaçak makaron sigara ile kiyilmis tütün, sahte para ve uyusturucu madde ele geçirildi.

Çorum'da Kaçak Sigara Operasyonu
Edinilen bilgiye göre, Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügüne bagli ekipler, yilbasi öncesinde il merkezinde, 3 farkli is yerinde kaçak makaron sigara ve kaçak tütün satisi yaptigi bilgisine ulasti. Belirlenen adreslere es zamanli operasyon düzenleyen polis ekipleri, is yerlerinde yaptiklari aramalarda 19 adet sahte 100 Türk Lirasi, 2 adet kurusiki tabanca, 22 bin 360 adet içi kiyilmis tütünle doldurulmus makaron sigara, 6 bin 600 adet bos makaron, 4,6 kilogram kiyilmis tütün, 54 gram uyusturucu madde, 10 adet sentetik ecza maddesi ile 600 adet sigara filtre aromasi ele geçirdiler.

Kaçak makaron sigaralar, kiyilmis tütüne, sahte para, kuru siki tabanca ve uyusturucu maddelere el koyan polis ekipleri, 5 süpheli sahis hakkinda 5607 sayili kanun maddesinden adli islem baslatti.
Kaynak: İHA