Germencik'te Dogalgaz Için Geri Sayim Basladi

Aydin’in Germencik ilçesinde konutlara dogalgazin dagitilmasi için geri sayim basladi, Germencik Belediye Baskani Fuat Öndes, dogalgazin konutlara haftaya dagitilmaya baslayacagini duyurdu.

Germencik'te Dogalgaz Için Geri Sayim Basladi


Germencik Belediye Baskani Fuat Öndes, ilçede dogalgaz yapim çalismalarinin tamamlandigini belirtti.

Süreci basindan bu yana takip ettiklerini ifade eden Baskan Öndes, ilk gaz dagitiminin haftaya yapilacagini duyurdu. Ilçenin dogalgaza kavusmasindan dolayi mutluluk duydugunu kaydeden Baskan Öndes, Turanlar Mahallesi’nde bulunan dogalgaz bölge istasyonunda son asamaya gelinen çalismalari yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldi.

Germencik’in dogalgaza kavusmasi için sayili günler kaldigini ifade eden Belediye Baskani Öndes, “Germencik Belediyesi olarak sürecin basindan beri takip ettigimiz dogalgaz çalismalari tamamlandi ve Botas tarafindan dagitici firmaya teslim edilmek üzere ilk gaz ilçemize ulasti. Haftaya dogalgaz altyapisi yapilan yerlere ilk gaz dagitiminin yapilacaginin müjdesini vermekten mutluluk duyuyorum. Emegi geçen herkese ilçemiz ve halkimiz adina tesekkürlerimi sunuyorum. Hayirli ve ugurlu olsun” dedi.



Baskan Öndes, göreve geldikleri ilk günden itibaren büyük projelere öncelik verdiklerini belirterek, Germencikliler için güzel isler yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

Kaynak: İHA