Yilin Son Muhtarlar Toplantisi Gerçeklesti

Bodrum Belediye Baskani Ahmet Aras, 2022 yilinin son toplantisinda Mugla’nin Bodrum ilçesinde görev yapan 56 mahalle muhtariyla bir araya geldi.

Yilin Son Muhtarlar Toplantisi Gerçeklesti


Bodrum Belediyesi Muhtarlik Isleri Müdürlügü tarafindan düzenli olarak muhtarlarla gerçeklestirilen toplantilar devam ediyor. Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi’nde düzenlenen yilin son toplantisina Bodrum Belediye Baskani Ahmet Aras, Bodrum Belediye Baskan Yardimcilari Ibrahim Akbas, Ilknur Ülküm Seferoglu ile Tayfun Yilmaz, Bodrum Muhtarlar Dernegi Baskani Ahmet Cemil Gündüz, Aydem, MUSKI ile Telekom yetkilileri, Bodrum Yarimadasi’nda görev yapan mahalle muhtarlari, Bodrum Belediyesi Muhtarlik Isleri Müdürü Murat Kurtini ve diger birim müdürleri katildi.

Bodrum Muhtarlar Dernegi Baskani Ahmet Cemil Gündüz, Bodrum Belediyesi ile is birligi içinde gerçeklestirilen çalismalardan dolayi tesekkürlerini ileterek yeni yilla ilgili temennilerde bulundu.

Baskan Ahmet Aras, yil boyunca birlik ve beraberlik içinde çalismaktan mutluluk duydugunu ifade ederken, “Acisiyla tatlisiyla bir yili geçirmis olduk. Vatandasa hizmet konusunda her zaman özveriyle çalistiniz. Bizler de ayni sekilde çalisma arkadaslarimizla beraber Bodrum’a hizmet yolunda gayretle, vatandaslarimizin sorunlarini gidermek adina çalistik. Eksiklerimiz tabii ki olmustur ama hiç vazgeçmeden, moral bozmadan çalismaya devam edecegiz. Eksiklerimizi de zamanla tamamlayacagiz. Vatandasimizi mutlu etmek hepimizin en önemli görevi” dedi.

Yeni yilda Bodrum’da yapilan altyapi, yol, elektrik ve telefon çalismalarindan dolayi yasanan sikintilarin büyük ölçüde giderilmesinin tek dilekleri oldugunu ifade eden Baskan Aras, söyle devam etti:

“Büyüksehir Belediyemiz kendi üzerine düsen temini Mart 2023 olarak koydu. Bizler de yine biten bölgelerde gereken müdahale ve çalismalari yapiyoruz. Telekom, Aydem ve MUSKI’nin çalismalari devam edecek. Bizim niyetimiz bu isbirligini artirmak ve vatandasimizin magduriyetini azaltmak. 2023’ün geçtigimiz yillardan daha iyi olacagini bu hizmetlerin nihayete ermesi açisindan söyleyebiliriz. Torba ve Akyarlar kanalizasyon çalismasi, Gümüslük, Gümbet ve Içmeler aritma tesisleri Hepsi bitecek. Biz de yine kendi belediye projelerimizi gerçeklestirmeye devam ediyoruz. Bakimevleri, konukevleri, pazar yerleri, Turgutreis meydan çalismamiz, müzeler, Karaada sosyal tesisleri gibi çalismalarimiz olacak. Bu yil bunlar bir yandan devam ederken vatandaslarimizi en çok etkileyen sokak, cadde tadilat, tamirat, yol ve kaldirim faaliyetlerini yapmaya devam edecegiz.”

Tüm muhtarlarin yeni yilini kutlayan Baskan Aras, toplantida muhtarlarin taleplerini tek tek dinledi. Muhtarlardan gelen talepleri ilgili birimlere iletilmesi için gerekli talimati verdi.
Kaynak: İHA