Osmaneli'nden Yeni Bir Proje Daha

Osmaneli Belediyesi kurdugu atölyelerle, belediyecilik hizmetlerini kendi personeli ve atölyelerinde yapmasiyla artan yer ve depo ihtiyacini tek bir çati altinda topladi.

Osmaneli'nden Yeni Bir Proje Daha
Yapilan yatirim sonrasi Osmaneli Belediyesi 30 bin metrekarelik alanda tüm atölye, depo ve araçlari toplayarak sehir içi trafigi de düzenlenmis olacak. Yeni yapilan tesis alaninda ki çalismalari inceleyen Osmaneli Belediye Baskani Münür Sahin, çalisanlar ile sohbet ederek kolayliklar diledi. Inceleme sirasinda Baskan Sahin’e, AK Parti Osmaneli Ilçe Baskani Saban Güdem, Il Genel Meclis Üyesi Alper Karadag eslik etti.

"Bu uygulama ile bosalan alana sosyal tesis yapilacak"

Baskan Sahin’in proje hakkinda yaptigi açiklamada, “Aritma tesisimiz, mezbaha tesisimiz, hayvan barinagi alanin yanina yeni tesislerimizi yapiyoruz. Bu alanda et isleme ve et soguk hava deposu, ahsap, demir ve kaynak, su tesisat, kanalizasyon ve alt yapi, elektrik, makine ve araç bakim, insaat ve restorasyon, tas isleme ve benzeri tüm atölyelerimizi yeni yapmakta oldugumuz alana tasiyacagiz. Bu yatirim sonrasi belediyemiz 30 bin metrekarelik alanda tüm atölye, depo ve araçlarini toplamis olacak. Sehir içi trafigi de rahatlatacak bu uygulamamizla bosalan alana, kapali yüzme havuzu, sauna, hamam, fitness salonu, kafe, yöresel ürün satis noktasi gibi sosyal tesisleri yapacagiz” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA