Büyüksehir Belediyesi Kadrosunu Güçlendirdi

Antalya Büyüksehir Belediyesi bünyesinde göreve yeni baslayan 97 itfaiye eri ve 71 zabita memuru göreve basladi. Yeni memurlara basarilar dileyen Baskan Muhittin Böcek, “Liyakatiniz ve basarilariniz ile buralara geldiniz. Allah utandirmasin” dedi.

Büyüksehir Belediyesi Kadrosunu Güçlendirdi
Antalya Büyüksehir Belediyesi kadrosuna katilan 97 itfaiye eri ve 71 zabita memuru atamalari gerçekleserek göreve basladi.

Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek zorlu bir egitim görerek itfaiye eri olmaya hak kazanan 97 personelin yemin törenine katildi.

Baskan Böcek, atamalari yapilan 71 zabita memuru ile de bir araya gelerek görevlerinde basarilar diledi.

“Milletimizin canini malini koruyacaksiniz”

Antalya Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi’nin Hürriyet Istasyonu’nda düzenlenen yemin töreninde konusan Baskan Muhittin Böcek, “2019 yilinda göreve geldigimizde 450 itfaiye erimiz, isçi arkadaslarimiz vardi. Göreve geldigim gün itibariyle 224 itfaiye eri aldim ve sirket personellerimizle beraber sayimizi 695’e çikardik. Bugün de ailemize sizler katiliyorsunuz. Biliyorsunuz Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük yangini olan Manavgat yanginini gördük. Ülkemizin birçok yerinde afetler gördük. Gece gündüz demeden bütün itfaiye erlerimiz kostular. Sizler de bugün bu ailenin bir parçasi oluyorsunuz. Milletimizin canini, malini koruyacaksiniz” dedi.



“Liyakat ve basariniz ile buradasiniz”

Itfaiye erlerinin liyakatlari ve kendi basarilari dogrultusunda bu görevi hak ettiklerini söyleyen Baskan Muhittin Böcek, “Hiç kimseyi ayirt etmeden gece gündüz çalisacaginiza emin olduk. KPSS puanlariniz ayni zamanda burada egitim sirasinda gösterdiginiz çalismalarda basarili oldunuz. Hepinizi bu basarinizdan dolayi kutluyorum. Sizler de tipki bizim gibi Antalyali hemsehrilerimiz ve 25 milyona yakin yerli yabanci misafirin emrinde olacagiz. Herkes için ayni azim ve kararlilikla çalisma yapacagiz. Bugüne kadar yaptiklariniz ve bundan sonra yapacaklariniz için hepinize tesekkür ediyorum. Allah utandirmasin” diye konustu.



Itfaiye erleri ant içti

Baskan Muhittin Böcek’in konusmasinin ardindan yemin töreni gerçeklesti. Antalya Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligi Yangin Müdahale Sube Müdürü Hidayet Yildirim’in okuttugu metni tekrarlayan itfaiye erleri, Türk Bayragi’na el basarak ant içti.

Zabita memurlarina basari diledi

Baskan Muhitin Böcek, Antalya Büyüksehir Belediyesi bünyesinde göreve baslayacak 71 Zabita Memuru ile de bir araya geldi. Oryantasyon, uyum ve mesleki egitimleri devam eden zabita memurlarina seslenen Baskan Böcek, “Bundan sonra Antalyamiz için gece gündüz demeden hep birlikte çalisacagiz. Vatandaslarimizin huzuru, mutlulugu, sagligi, mali, cani sizlere emanet. Hepinize güveniyorum” dedi.

Kaynak: İHA