Siyasilerden EYT Paylasimlari

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan EYT düzenlemesinin açiklanmasinin ardindan siyasi isimler konuyla ilgili paylasim yapti.

EYT düzenlemesinin Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan açiklanmasinin ardindan siyasi isimler paylasim yapti. TBMM Baskani Mustafa Sentop, “Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in müjdesini verdigi 2 milyon 250 bin vatandasimizi yas sarti aranmadan emekli olma hakkina kavusturan düzenlemenin hayirli olmasini diliyorum. Bu kapsamli düzenlemenin bir an evvel Meclisimizde de kabul edilerek yasalasacagina inaniyorum” ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaskani Yardimcisi Fuat Oktay da, “Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan müjdeyi verdi. Yas sarti aranmaksizin yaklasik 2 milyon 250 bin vatandasimiz emekli olma hakkina kavustu. 21 yildir oldugu gibi milletimizin güveniyle milletimiz için çalismaya devam edecegiz. Tüm hak sahiplerine hayirli olsun” ifadeleri kullandi.

Cumhurbaskanligi Iletisim Baskani Fahrettin Altun ise, “Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’dan EYT müjdesi! Yas sarti olmadan emeklilige imkan saglayan ve milyonlarca vatandasimizi yakindan ilgilendiren yeni düzenlemenin hak sahibi vatandaslarimiza ve ailelerine hayirli olmasini diliyorum” ifadelerini kullandi.

Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Vedat Bilgin, “Geçmisten kalma devasa sorunlari bir bir çözmeye, bir sosyal devlet olma bilinciyle emege sahip çikmaya devam ediyoruz. EYT meselesini yas siniri olmadan çözüyoruz! Hayirli olsun” ifadelerini kullandi.

Tarim ve Orman Bakani Vahit Kirisci ise, “EYT meselesini yas siniri olmadan çözüme kavusturan, yaklasik 2 milyon 250 bin vatandasimiza derin bir nefes aldiran Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan. Hayirli, ugurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Hazine ve Maliye Bakani Nureddin Nebati de geçtigimiz günlerde gündeme gelen görüntülerine atifta bulunarak, “EYT? EYT mi? Vatandaslarimiza hayirli olsun” ifadelerini kullandi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “EYT ilgili düzenleme vatandaslarimiza hayirli olsun. Yaklasik 2 milyon 250 bin vatandasimiz emekli olma hakkina kavusuyor. Kendilerine ve ailelerine hayirli olsun. EYT ilgili düzenleme sayesinde yillara yayilan bir sorun daha çözüldü. Sorun çözme siyaseti basariyla yoluna devam ediyor” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA