Battalgazi'de Bin 212 Çift Mutluluga 'Evet' Dedi

Malatya Battalgazi Belediyesi Nikah Memurlugu tarafindan geride birakmaya hazirlandigimiz 2022 yili içerisinde toplam bin 212 çiftin nikah islemi gerçeklestirildi.

Battalgazi'de Bin 212 Çift Mutluluga 'Evet' Dedi
Bitmesine sayili günler kalan 2022 yili içerisinde "Hastalikta ve Saglikta" diyen bin 212 çift, Battalgazi Belediyesi’ne basvurarak nikah islemi gerçeklestirdi. Mutlu bir yuva kurmak ve hayatlarini birlestirmek için Battalgazi Belediyesi Nikah Memurlugu’na müracaat eden bin 212 çift, Belediyedeki Nikah Salonu ve Tarihi Silahtar Mustafa Pasa Kervansarayi basta olmak üzere çesitli salon ve mekanlarda gerçeklestirilen nikah islemleriyle dünya evine girdiler. 2022 yilinda Battalgazi’deki nikah sayisinda 2021 yilina oranla artis yasanirken, evlilik akitlerinin birçogunu Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder gerçeklestirdi. Çiftlerin nikahlarini kiyarak mutluluklarina ortak olan Baskan Güder, yeni evli çiftlere ömür boyu mutluluk dileyip çesitli hediyeler ve kahve takimi hediye etti.

73 yasinda dünya evine girdi

Battalgazi’de kiyilan nikah ile yeni bir hayata yelken açan bin 212 çift, kiyilan nikah ile dünya evine girerken, en dikkat çeken nikah töreni ise 72 yasindaki damat ile 73 yasindaki gelinin nikahi oldu. 72 yasindaki damat ile 73 yasindaki gelin Battalgazi Belediyesi Nikah Salonunda mutluluga “Evet” diyerek dünya evine girdi.

“Evlilik büyük bir öneme sahiptir”

Yeni evli çiftlere mutluluk dileyen Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Bu dünyadaki kutsal birliktelik olan dinimizce de büyük bir öneme sahiptir. Yalnizlik sadece Allah’a mahsustur. Battalgazi Belediyesi Nikah Memurlugu olarak her yil binlerce çiftimizin mutluluguna ev sahipligi yapiyoruz. Bir ’evet’ ile mutluluklarina ortak, evliliklerine ise vesile oluyoruz. Bizler de zaman zaman çiftlerimizin nikah akdini gerçeklestiriyoruz, sevinçlerine ve mutluluklarina sahitlik ediyoruz. Battalgazi Belediyesi olarak 2022 yilinda bin 212 çiftçimizin nikahlarini kiymisiz. Tüm çiftlerimize bir ömür boyu mutluklar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA