Magandalar Otobüs Duragina Zarar Verdiler

Çorum’un Sungurlu ilçesinde, magandalar Hacettepe Mahallesi Sehit Adil Yildiz Caddesi Seref Apartmani karsisinda bulunan otobüs duragina zarar verdi.

Magandalar Otobüs Duragina Zarar Verdiler
Otobüs duragina yapilan çirkin saldiri sonucunda hem vatandaslarin olumsuz etkiledigini hem de kamu malinin zarar gördügünü belirten mahalle sakinleri, sorumlularin bir an önce bulunmasini istediler.

Yasanan olaya tepki gösteren Belediye Temizlik Isleri Sorumlusu Dursun Kanmis, “Kirmakla, zarar vermekle ne geçti elinize. Belki sabah hastaneye giden anneniz, okula giden kardesiniz yada ise giden babaniz islanmamak, üsümemek için kullanacak bu duragi. Kirmakla, dökmekle kime ne zarar veriyorsunuz? Sungurlu Belediye Baskanimiz Abdulkadir Sahiner’in mahallelerimizde ihtiyaç olan yerlere vatandaslarin kullanimi için talimat verip, yaptirdigi duraklari kirmakla kime, neye, hangi akla hizmet ediyorsunuz? Tamam biz gece saat 01.30’da olsa kalkar, bakariz, yenisini yapariz. Çünkü biz Sungurlu Sevdalisiyiz. Sungurlumuzun hizmetindeyiz. Senin, benim Sungurlu’nun parasi. Yaziklar olsun sizin kisiliginize, karakterinize ve sizi terbiye edemeyen anne ve babalariniza. Bu kadar çekememezlik olamaz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA