Celal Kadooglu'dan 25 Aralik Mesaji

Güneydogu Anadolu Hububat, Bakliyat, Yagli Tohumlar ve Mamulleri Ihracatçilari Birligi Baskani Celal Kadooglu, 25 Aralik Gaziantep’in düsman isgalinden kurtulusunun yildönümü nedeniyle bir kutlama mesaji yayimladi.

Celal Kadooglu'dan 25 Aralik Mesaji
Baskan Celal Kadooglu, Birinci Dünya Savasi sonrasi yurdumuzun büyük bölümünün emperyalist devletler tarafindan isgal edildigini hatirlatarak, "11 Ay boyunca her türlü yokluga ve yoksulluga ragmen düsmani kente sokmayarak emperyalist devletlerin tüm planlarini bozan atalarimizi rahmet, minnet ve sükranla aniyoruz. Kurtulus Günümüz kutlu olsun" dedi.

Gaziantep Savunmasinin bir kahramanlik destani oldugunu ve bu destanin gelecek nesillere dogru bir sekilde aktarilmasinin büyük önem tasidigini belirten Baskan Kadooglu, "Gaziantep Savunmasi, tarihin en onurlu sehir savunmalarindan biridir. Baska bir devletin boyundurugu altinda yasamaktansa ölmeyi tercih eden Gazianteplilerin yazdigi bu kahramanlik destani bizler için en degerli mirastir. Atalarimizdan bizlere kalan bu degeri mirasi gelecek nesillere tam ve dogru bir sekilde aktarmak en önemli görevimizdir. Her türlü zorluga ragmen, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek düsmani 11 ay boyunca Gaziantep’e sokmayan atalarimizin yaktigi mesale gelecegimizi aydinlatmaya devam etmektedir. Is dünyasi olarak, atalarimizin mücadele ruhu ile hareket ederek, ülkemizi her anlamda daha güçlü hale getirmek için çalismaya devam edecegiz. Bu duygu ve düsüncelerle 25 Aralik Kurtulus Bayramimizi kutlarken, basta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm sehitlerimizi saygi, rahmet ve minnetle aniyoruz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA