Sanayide Kadin Eli

Düzce Ticaret ve Sanayi Odasi (DTSO) koordinatörlügünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Düzce Kadin Girisimciler Kurulu, sanayide kadin istihdaminin ve sanayi sektöründe gençlere ilham olacak rol model kadin sayisinin artirilmasi ve sanayide nitelikli istihdam ihtiyacinin karsilanmasina katki saglamak amaciyla hayata geçirilen ‘Sanayide Kadin Eli’ Projesi’nin 8.’si imzalandi.

Sanayide Kadin Eli
Egitim almis ancak istihdama katilamamis ve çalismaya istekli kadinlari Meslek Lisesi mezunu ve egitimi devam eden gençleri hedefleyen projenin imza töreni DTSO’nun ev sahipliginde gerçeklestirildi.

Imza törenine DTSO Meclis Baskani Tanju Acar, Baskan Yardimcisi Cemal Aksan, TOBB Düzce Kadin Girisimciler Kurulu Baskani Serap Küçük, Serifoglu Agaç Sanayi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Serifoglu ve Muhasebe Müdürü Sahin Aricak katilim sagladi.

Imzalarinin atilmasindan sonra konusan DTSO Baskan Yardimcisi Cemal Aksan; “TOBB Düzce Kadin Girisimciler Kurulu’nun girisimleriyle hayata geçirilen Sanayide Kadin Eli Projesi hem sehrimiz hem ülkemiz adina güzel bir proje oldugunu düsünüyoruz. Kadinlarimizin ülkemizin her yerinde aktif olmasinin disinda sanayideki eksikliginin de bu tarz projeler ile giderilecegini inaniyoruz. Serifoglu ailesinin de firmasinin da böyle bir markanin bu projeye destek olmasinin kadin gücünün Türkiye açisindan öneminin belirtilmesi noktasinda yardimci olmasindan dolayi tesekkür ediyorum. Projenin basariya ulasmasi için sonuna kadar arkasinda duracagiz” dedi.

Serifoglu Agaç Sanayi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Serifoglu ise, Düzce Kadin Girisimciler Kurulu’nun bu girisimciligini tebrik ederek “Insallah bu çalismalar ile kadin istihdami daha da çok artar. Protokol hepimiz için hayirli olsun” ifadelerini kullandi.

Protokol imza töreni toplu fotograf çekimi ile sona erdi.
Kaynak: İHA