Safranbolu Belediyesi'nden Yilbasina Renkli Hazirlik

UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yilbasi hareketliligi basladi.

Safranbolu Belediyesi'nden Yilbasina Renkli Hazirlik
Önceki yillarda oldugu gibi görsel ve etkinliksel sölene hazirlanan Safranbolu Belediyesi, vatandaslarin dolu dolu geçirecegi bir hafta için kollari sivadi.

Bu çerçevede, Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü’nün organizesinde 24 Aralik Cumartesi saat 11.00’de Misak-i Milli Demokrasi Meydani’nda Kadin Üretici Pazari kurulacagi, kadin üreticilerin, 31 Aralik Cumartesi gününe kadar 11.00 - 19.00 saatlerinde halkin hizmetinde olacagi belirtildi.

Safranbolu’da 30 Aralik Cuma saat 19.30’da ise ilçe halki için konser organize edildi. Safranbolu Belediyesi Müzik Okulu, Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde dinleyici ile bulusacak. Bu hazirliklarin yaninda sehir merkezinde süslemeler ve isiklandirmalar yapilacak.

Safranbolulularin her seyin en güzeline lâyik oldugunu belirten Belediye Baskani Elif Köse, “Sundugumuz hizmetlerle hastaligindan sagligina, dogumundan ölümüne, bebeginden yaslisina tüm hemserilerimizin hayatina dokunus yaptigimiz gibi eglenilecek günlerde de onlar için faaliyetler düzenliyoruz. Bu seneki etkinliklerimize de tüm vatandaslarimizi davet ediyor, yeni yilin iyiliklerle ve saglikla gelmesini; birlik içinde yasayabilecegimiz ve refah seviyesi yüksek bir Türkiye olmamizi diliyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA