Kent Müzesi'nde Seramik Sergisi Açildi

Salihlili seramik sanatçisi Aysegül Apak’in elinden çikan rengarenk seramik eserler Salihli Belediyesi Kent Müzesinde ziyaretçilerin begenisine sunuldu.

Kent Müzesi'nde Seramik Sergisi Açildi
Salihlili seramik sanatçisi Aysegül Apak "Siddhartha (Degisim Dönüsüm) adli 28. kisisel seramik sergisi Kent Müzesi’nde açti. Salihli Belediyesi Kent Müzesinde gerçeklestirilen serginin açilisini Salihli Belediye Baskan Yardimcisi Mahmut Süreyya Karaoglu yapti. Toprakla ugrasmanin insani rahatlattigini ifade eden Baskan Yardimcisi Karaoglu, “Salihli Belediyesi olarak kültür ve sanata verdigimiz destekler sürüyor. Topraktan, çamurdan güzel sanat eserleri nasil yapilir, onu bu sergide görme firsati bulacagiz. Seramik sanatçisi Aysegül Apak 28. kisisel sergisini sanatseverlerin begenisine sunuyor. Kendisini kutluyorum, sanat yasaminda ve yasamin her alaninda basarilar diliyorum” dedi.

Sergi açilisina katilan tüm konuklara tesekkür eden seramik sanatçisi Aysegül Apak, 70 eserden olusan sergisini Belediye Baskan Yardimcisi Mahmut Süreyya Karaoglu, Ilçe Milli Egitim Müdürü Mahmut Yenen ve açilisa katilan davetliler ile birlikte gezdi. Kent Müzesinde görücüye çikan seramik sergisinin 1 ay açik kalacagi, Pazartesi günü hariç hafta içi 10.00-17.30 ile hafta sonu 12.00-18.00 saatleri arasinda ziyaret edilebilecegi belirtildi.
Kaynak: İHA