ETB Ev Sahipliginde 'Kobigel Destek Programi' Bilgilendirme Toplantisi Gerçeklestirildi

Erzurum Ticaret Borsasi’nin (ETB), Küçük ve Orta Ölçekli Isletmeleri Gelistirme ve Destekleme Idaresi Baskanligi Erzurum Il Müdürlügü ile ortaklasa düzenledigi toplantida, “KOBIGEL Destek Programi 3. Teklif Çagrisi” ile ilgili desteklerden yararlanabilecek firma ve isletmelerin temsilcilerine bilgilendirme toplantisi yapildi.

ETB Ev Sahipliginde 'Kobigel Destek Programi' Bilgilendirme Toplantisi Gerçeklestirildi
Bilgilendirme toplantisinin açilis konusmasini gerçeklestiren, ETB Yönetim Kurulu Baskani Hakan Oral, Borsa üyelerinin Küçük ve Orta Ölçekli Isletmeleri Gelistirme ve Destekleme Idaresi Baskanligi hizmetlerinden daha etkin bir sekilde faydalanmasi için, isbirligi içerisinde olduklarini ifade ederek bu amaç dogrultusunda Üyelerin Küçük ve Orta Ölçekli Isletmeleri Gelistirme ve Destekleme Idaresi Baskanligi ile olan is ve islemlerini kolaylastirmak amaciyla bilgilendirme ve rehberlik hizmetleri sunduklarin ve Il Müdürlügümüzün çalismalariyla paralel olarak da yapilan her türlü destek ve çagrilari üyelere aktararak, Il Müdürlügümüz ile koordineli bir sekilde çalismalarimizi sürdürüyoruz” dedi.

Toplantida daha sonra konusan Küçük ve Orta Ölçekli Isletmeleri Gelistirme ve Destekleme Idaresi Baskanligi Il Müdürü Lütfullah Aktas ise, Erzurum Müdürlügü olarak, basvuran her bir girisimcimiz ve her bir isletmemizin, hem ilimiz hem bölgemiz hem de tüm ülkemizin kalkinmasi için bir yapi tasi olduguna inaniyoruz. Bu sebeple müdürlügümüz tüm girisimcilere ve isletmelere dogru bilgi aktarmaya, yönlendirmeye ve destek süreçlerini en hizli sekilde sonuçlandirmaya özen göstermektedir. Küçük ve Orta Ölçekli Isletmeleri Gelistirme ve Destekleme Idaresi Baskanligi Erzurum Müdürlügü tüm personeli ile bundan sonra da ilimizdeki tüm Isletmeler ve girisimciler için ilgili mevzuatlar çerçevesinde, en önemli paydaslarimizdan biri olan Erzurum Ticaret Borsasi ile koordinasyon halinde elinden gelenin en iyisini yapmaya devam edecektir. Bugün burada bilgilendirmesini yaptigimiz KOBIGEL Destek Programimiz ile imalat sanayide faaliyet gösteren küçük ve orta ölçekli isletmelerimizin verimliliginin artirilmasi yoluyla ulusal ve uluslararasi rekabet güçlerini artirmayi amaçliyoruz. Imalatçi olan ve sartlari tasiyan tüm isletmelerimizi bu programa davet ediyoruz.” Seklinde konustu.

Erzurum Ticaret Borsasi ev sahipliginde gerçeklestirilen KOBIGEL Destek Programi bilgilendirme toplantisina Erzurum Ticaret Borsasi Meclis Baskani Yavuz Güney, Yönetim Kurulu Baskan Vekili Eletdin Ürüsan, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile çok sayida Borsa üyesi katildi.

Kaynak: İHA