Esref Ziya Terzi Konseri Yogun Ilgi Gördü

Sehitkamil Belediyesi tarafindan 25 Aralik Gaziantep’in Düsman Isgalinden Kurtulus’unun 101. yili etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen konserde sevilen sanatçi Esref Ziya Terzi sahne aldi. Yogun ilgi gören konserde Esref Ziya Terzi, hayranlarina unutulmaz bir gece yasatti.

Esref Ziya Terzi Konseri Yogun Ilgi Gördü
Sehitkamil Belediyesi, Gaziantep Il Müftülügü ve KAGEM is birliginde 25 Aralik Gaziantep’in Düsman Isgalinden Kurtulus’unun 101. yili etkinlikleri çerçevesinde organize edilen Esref Ziya Terzi konseri yogun ilgi gördü. Sehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen program, Kur’an-i Kerim tilaveti ile basladi.

Esref Ziya Terzi konseri, çok sayida hayrani tarafindan ilgiyle takip edildi. Geçmisten günümüze uzanan genis bir seçki seslendiren Esref Ziya, birbirinden güzel eserlerle dinleyenlere unutulmayacak anlar yasatti. Sevilen sanatçiya eslik eden dinleyenler, cep telefonlarinin isiklarini yakarak salonda görülmeye deger bir atmosfer olusturdu. Büyük bir dikkatle takip edilen konser, Esref Ziya Terzi hayranlarinin ayakta alkislariyla sona erdi. Konser sonunda Esref Ziya Terzi’ye çiçek takdiminde bulunuldu.

“Gaziantep’te olmaktan gerçekten mutluluk duyuyorum”

Düzenlenen konser sonrasi kisa bir degerlendirmede bulunan sevilen sanatçi Esref Ziya Terzi, “Öncelikle tüm Gaziantepli hemserilerimizin Gaziantep’in Düsman Isgalinden Kurtulus’unun yil dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum. Rabbim, bizlere bir daha böyle aci günler yasatmasin diyorum. Gaziantep’te olmaktan gerçekten mutluluk duyuyorum. Bugün bizleri sizlerle bir araya getiren Sehitkamil Belediye Baskanimiz Sayin Ridvan Fadiloglu’na ve ekibine yürekten tesekkür ediyorum. Katilimlarinizdan dolayi da sizlere de yürekten tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi. ,
Kaynak: İHA