AK Teskilatlar 2023 Zaferine Hazir

AK Parti Bursa Il Baskani Davut Gürkan ve yönetimi düzenli araliklarla sürdürdükleri saha çalismalarinin yani sira üye, önceki dönem yönetimleri ve sandik kurullari ile biraraya gelmeye devam ediyor.

AK Teskilatlar 2023 Zaferine Hazir
AK Parti Bursa Teskilatlari, üye ziyaretlerinin yani sira kurulusundan bu yana AK Parti’ye hizmet vermis her kademeden dava arkadaslari ve sandik kurullari üyeleri ile toplantilarini sürdürüyor. Son olarak AK Parti Bursa Teskilatlari, Il Baskani Davut Gürkan’in önderliginde son seçime göre Bursa’da bulunan 6835 seçim sandiginda görev yapacak sandik kurullari üyeleri ile biraraya geldi.

Her teskilat mensubunun kendi mahallesinde gerçeklestirdigi toplantilar Bursa genelindeki tüm mahallelere yayildi. Çalisma çerçevesinde Odunluk Mahallesi’nde görev yapacak olan sandik kurulu görevlileri ile bir toplanti gerçeklestiren Baskan Gürkan, AK Parti’nin her alanda Türkiye’ye kattigi kazanimlarin önünü açacak olan 2023 seçimlerine tüm teskilatlari ile hazir olduklarini belirtti.

Gürkan, saha çalismalari ile Bursa’da her kesimden insani dinleyerek, hizmet ve yönetim anlayislarini Bursa Halki’nin istek ve taleplerine göre sekillendirdiklerini ifade ederek, “Bir yandan da partimizin Türkiye’yi her alanda güçlü bir ülke haline getiren hizmetlerini taçlandiracak 2023 zaferimiz için gerekli tüm çalismalari araliksiz yürütüyoruz. Bu yolda bizlerden destegini esirgemeyen Bursa Halki’na ve yine bu yolda birlikte yürüdügümüz her kademeden dava arkadasima tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA