Fethiye'de Çocuk Ve Ortopedi Paneli Yapildi

3 Aralik Dünya Engelliler Günü olmasi münasebetiyle ‘Çocuk ve Ortopedi’ paneli yapildi.

Fethiye'de Çocuk Ve Ortopedi Paneli Yapildi


Prof. Dr. Muharrem Inan, Prof. Dr. Baki Umut Tugay, Doç. Dr. Ozan Ali Erdal ve Fzt. Mehmet Zafer Pinarer’in katilim sagladigi panel, ilk önce sadece Ortopedi Uzmanlari ve fizyoterapistler için gerçeklestirildi.

Mugla ve Antalya’dan Fethiye’ye gelen uzmanlar, Prof. Dr. Muharrem Inan, Prof. Dr. Baki Umut Tugay, Doç. Dr. Ozan Ali Erdal ve Fzt. Mehmet Zafer Pinarer’in belediye meclis salonundaki sunumlarina katildi.



Meclis salonunda yapilan sunumlarin ardindan Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’ne geçildi. Ailelere özel yapilan panelde birçok konuya açiklik getirildi.

Kültür merkezini dolduran aileler, hocalari sik sik alkisladi. Ortopedik sorunlari olan çocuklarda aile, fizyoterapist ve ortopedist iletisimi, Botox’un bir zarari var mi?, Cerrahi sonrasi fizyoterapi ve rehabilitasyon gibi konularin sunumlari kültür merkezinde gerçeklestirildi.



Konusmalarin ardindan Prof. Dr. Muharrem Inan, Prof. Dr. Baki Umut Tugay, Doç. Dr. Ozan Ali Erdal ve Fzt. Mehmet Zafer Pinarer, katilimcilarin muayenesini yine kültür merkezinde gerçeklestirdi.
Kaynak: İHA