Derince'de Herfene Gecesi

Derince’de düzenlenen Herfene Gecesi’nde sehitler için Kur’an-i Kerim okundu, dualar edildi.

Derince'de Herfene Gecesi
Kocaeli Erzurumlular Dernegi’nin düzenledigi Geleneksel Herfene Gecesi, protokol üyeleri ve vatandaslari bir araya getirdi. Kocaeli Erzurumlular Dernegi Baskani Avni Gözütok ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliginde dernek binasinda gerçeklesen Herfene Gecesi’nde sehitler ve hakkin rahmetine kavusmus vatandaslar Kur’an-i Kerim okundu, dualar edildi.

Programda konusan Avni Gözütok, "Herfene Gecemizi yogun bir katilimla gerçeklestirdik. Sehitlerimiz ve hakkin rahmetine kavusmus hemsehrilerimiz için Kuran’i Kerim okuyup, dualarimizi ettik. Derince Müftümüz Mecit Amil’in sohbet ve duasi ile gecemizi gerçeklestirdik. Bizleri yalniz birakmayan katilim saglayan herkese tesekkür ediyorum" dedi.

Gecede, Derince Belediye Baskani Zeki Aygün, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Baskani Tekin Dursun, AK Parti Derince Ilçe Baskani Koray Merdan, MHP Derince Ilçe Baskani Salim Sayar, Derince Ilçe Müftüsü Mecit Amil, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, kaymakamlik ve belediye daire müdürleri, STK baskan ve yöneticileri hazir bulundu.
Kaynak: İHA