47 Yil 3 Ay Görev Yapti

Bilecik Atatürk Ilkokulu’nun sevilen Müdürü Zeki Basdemir, 47 yil 3 ay görev süresinin ardindan emeklilige ayrilirken, adina veda yemegi düzenlendi.

47 Yil 3 Ay Görev Yapti
Yaklasik yarim asir sürdürdügü görevini her gün hakkiyla yerine getiren basarili bir ögretmen olarak Bilecik kamuoyunun saygi ve sevgisini kazanan Zeki Basdemir’e emekli olmasindan dolayi veda yemegi düzenlendi.

Merkez Ögretmen Evinde düzenlenen yemege Bilecik Il Milli Egitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, Müdür Yardimcilari Tahsin Yazir ve Halis Çelik, Sube Müdürleri Bilal Egi, Osman Bat, Ali Güder, Zekai Çobandere, Isa Günes ve okul müdürleri katildi.

Yemekte konusma yapan Bilecik Milli Egitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, “Kiymetli mesai arkadasimiz Zeki Basdemir beyefendiye emeklilik hayatinda ailesiyle mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum. Insallah Zeki Bey gibi diger personellerimizde zamani geldiginde saglikli ve mutlu bir sekilde emekliliklerine kavusurlar" dedi.

Veda ve tesekkür yemegi için mutlu oldugunu söyleyen Zeki Basdemir, "Bu güzel yemek için basta Il Milli Egitim Müdürümüz Mustafa Sami Akyol ve yöneticilerimiz olmak üzere bütün personel ve mesai arkadaslarima çok tesekkür ediyorum. Sizlerden ayrildigim için üzgünüm. Hakkinizi helal edin. Hepinize hayatinizda basari diliyorum" dedi.

Program Zeki Basdemir’ in saz çalip türkü söylemesinden sonra Müdür Akyol tarafindan kendisine hediye takdim edilmesiyle sona erdi.
Kaynak: İHA