Gölmarmara'da Çalismalar Devam Ediyor

Manisa Büyüksehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesi Ugur Mumcu Caddesi’nde gerçeklestirdigi prestij cadde projesinde Otogar Bölgesi olarak bilinen 6 Eylül Meydanini da parke tasi ve aydinlatma çalismalari ile yeniledi.

Gölmarmara'da Çalismalar Devam Ediyor
Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu, Fen Isleri Dairesi Baskani Ugur Topkaya, Kirsal Hizmetler Dairesi Baskani Yilmaz Usta, Gölmarmara Muhtarlik Isleri Müdürü Kagan Tuncelli, MHP Ilçe Baskani Sakir Can, Ihsaniye Mahalle Muhtari Hayrettin Yavrular ve Atatürk Mahalle Muhtari Nalan Ari ile birlikte Gölmarmara’da Ugur Mumcu Caddesi’nin ardindan Otogar Bölgesi olarak bilinen 6 Eylül Meydaninin da son durumunu yerinde inceledi. Yapilan çalisma hakkinda Öztozlu ve beraberindeki heyete bilgi veren Fen Isleri Dairesi Baskani Ugur Topkaya, “Manisa Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün’ün talimatlari dogrultusunda Atatürk Bulvari ve Ugur Mumcu Caddesi’ni prestij proje olarak ilçe halkimizin hizmetine sunduk. Vatandaslarin yogun olarak kullandigi otogar bölgesi olarak bilinen 6 Eylül Meydaninin parke tasi ve aydinlatmalarini yeniledik. Halkimizin begenisine sunduk” diye konustu.

Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu da yapilan çalismalarla Gölmarmara’nin çehresinin degistigini belirterek vatandaslara hayirli olmasi temennisinde bulundu.
Kaynak: İHA