Basarili Is Kadini Sirrini Açikladi

Tasarim dünyasinin merkezleri sayilan Paris ve Londra’daki butik oteller için yaptigi tasarimlar dünya çapinda ses getiren Nur Demirag, basarisinin sirrini açiklayarak, "Ben tasarim yaparken dünyadan soyutlaniyor ve yaptigim ise odaklaniyorum" dedi.

Basarili Is Kadini Sirrini Açikladi
Madencilik, turizm ve ihracat alaninda faaliyet gösterirken antika esya meraki ve ahsaba olan tutkusunun pesinden giden Nur Demirag, kurucusu oldugu Firuze Dekor markasiyla ilham veren bir basari hikayesi yazmaya devam ediyor. Bandirma’da kadinlara yönelik yaptigi girisimlerle birçok kadina da umut olan basarili is kadini, Ingiltere ve Fransa’nin butik otelleri için imza attigi tasarimlarla kisa zamanda büyük üne kavustu.

"Tasarimi yaparken dünyadan soyutlaniyorum"

Kurucusu oldugu Firuze Dekor, Moon Life Dergisi’nin düzenledigi Aris Moon Life Yilin En Iyileri Ödül Töreni’nde En Iyi Dekor Tasarim Markasi seçilen, Uluslararasi Basari ve Kariyer Ödülleri’nde ise Yilin En Iyi Dekoratörü ödülü ile basarisi tescillenen Nur Demirag, basari sirrini ise söyle anlatti:

"Yaptiginiz ise ruhunuzu katarsaniz basarisiz olmaniz mümkün degil. Ben tasarim yaparken dünyadan soyutlaniyor ve tamamen yaptigim ise odaklaniyorum. Bunu büyük keyif alarak yapiyorum."

"Kadinlarimizin cesaretlendirilmeye ihtiyaçlari var"

Bandirma’da kadinlar için imza attigi projelere atif yapan ve yeni hedefini Türk kadinlarinin basarisini dünya yaymak olarak açiklayan Nur Demirag, "Ülkemizde kendi alanlarinda çok basarili kadinlarimiz var. Onlari cesaretlendirmek, daha çok kadinimizin adini basarilariyla dünyaya duyurmalarina katki sunmak istiyorum. Bandirma’da adeta bunun provasini yaptik ve harika sonuçlar aldik. Bunu Türkiye geneline yayip daha çok kisinin hayatina dokunmak hedefim. Basarimin insanlara umut olmasi beni motive ediyor. Islerimin yaninda sosyal sorumluluk olarak gördügüm bu konuda da çalismaya devam edecegim" diye konustu.

Kaynak: İHA