Sanliurfa'da Bir Sorun Daha Çözüldü

Kent merkezindeki oto alim satim sitelerinin yeni yerlerine tasinmadan alt ve üst yapi çalismalarini tamamlayan Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi kentte bir sorunu daha çözüme kavusturdu.

Sanliurfa'da Bir Sorun Daha Çözüldü
Mesken altlarinda oto kiralama isi yapan esnaflarin sorunlarini görmezden gelmeyen Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül esnaflar için yapilan oto kiralamacilar sitesinin alt ve üst yapisinin hizlica bitirilmesi talimatini vermis ve tamamlanan oto kiralamacilar sitesinin açilisini da bizzat yapmisti. Binalarin altinda toparlanan ve özellikle kentin kalbi konumundaki Bahçelievler’de yogunlukta olan kiralik araç isyerleri, yeni yerlerine tasinmasiyla kangrenlesen bir sorun daha çözüme kavusmus oldu. Alt ve üst yapi çalismalari da Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi tarafindan gerçeklestirilen Oto kiralamacilar sitesi tam anlamiyla hazirlanarak yeni sahiplerine teslim edildi.

“Bir sorunu daha çözüme kavusturduk”

Türkiye’de bir ilki daha gerçeklestirmenin mutluluk ve sevincini yasadiklarini belirten Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül “Bahçelievler’de apartman altlarinda daginik bir sekilde duran bu araç kiralama yerlerinin burada tek bir çati altinda toparlanmasi konusunda fikir birligine vardik. Allah’in izniyle bu sorunu da görmüs oldugunuz gibi çözdük” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA