Proje Yazma Egitimi Sona Erdi

Bilecik’te ‘TÜBITAK 2204A ve 2204B Proje Yazma Egitimi’nin kapanis etkinligi gerçeklestirildi.

Proje Yazma Egitimi Sona Erdi
Bilecik Il Milli Egitim Müdürlügü ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Arastirma Kurumu (TÜBITAK) is birliginde gerçeklestirilen egitimlerin kapanis etkinligi gerçeklestirildi.

Uludag Üniversitesi, Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi, Kirsehir Ahi Evran Üniversitesi ve Bilecik Seyh Edebali Üniversitesi’nden akademisyenlerin katilimlariyla gerçeklestirilen egitimlerde 43 ögretmenin uygulamali bir sekilde proje yazma ve raporlama egitimlerine katildi.

Sertifika töreninin ardindan ögretmenler ve akademisyenler tarafindan üç gün süren egitimlerin çok verimli geçtigi dile getirildi.

Bilecik Il Milli Egitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, konuyla ilgili yaptigi açiklamada, “Proje hazirlama ve yazma egitiminin gerçeklesmesinde önemli rol oynayan TÜBITAK Bursa Bölge Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Özkan’a ve Bölge Koordinatör Yardimcisi Prof. Dr. Sehnaz Baltaci basta olmak üzere egitime katilan akademisyen, ögretmenlerimize ve Ögretmenevimizin misafirperverliginden dolayi tesekkür ederiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA