Edremit Belediyesi Kisa Hazir

Van’in Edremit Belediyesi karla mücadele hazirliklarini tamamlayarak, bünyesindeki 30 is makinesiyle sorumluluk sahasindaki yol aginda 63 personelle mücadele edecek.

Edremit Belediyesi Kisa Hazir
Edremit Belediyesi, kis aylarinda hizmet verecek olan is makinelerinin tamir ve bakimlarini kendi atölyelerinde yaparak, kis için beklemeye geçti. Yaz sezonunda yeni yollar açmanin yaninda birçok yolu da elden geçirerek bu yil ki karla mücadele çalismalarinin daha hizli ilerlemesi için de zemin hazirlayan Edremit Belediyesi, kis öncesi tüm araçlari bakima alarak gerekli tüm ihtiyaçlari ise hazir hale getirdi. Edremit Belediye Baskani Ismail Say, Makine Ikmal Kampüsünü ziyaret ederek, kis hazirliklarini yerinde inceleyerek Fen Isleri Müdürü Emrah Bozkaya’dan bilgi aldi.

"Ayni kararlilikla devam edecegiz"

2022-2023 yili kis sezonuna hazir olduklarini ifade eden Baskan Ismail Say; Edremit Belediyesi olarak 30 is makinesi ve 60 personel ile çalisacaklarini kaydetti.

7/24 esasiyla tüm Edremit sinirlarinda karla mücadele edeceklerini vurgulayan Baskan Say, "1. yildan itibaren nasil 1. sinif hizmet verdiysek, bu sezon da ayni kararlilikla devam ettirecegiz. Insallah bol bereketli bir yil geçiririz, bol yagisli bir yil geçiririz. Daha önceden söyledigimiz gibi karla mücadele ismini mücadele olarak koymadik, kar temizleme dedik. Çünkü kar berekettir. Memleketimizin ve bölgemizin kar yagisina ihtiyaci var. Bu vesileyle de insallah tüm hemsehrilerimize bereketli bol yagisli bir yil diliyorum. Allah bereketini esirgemesin insallah" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA