BSEÜ'de 'Sevgi Butigi' Açildi

Bilecik’te üniversite egitim gören maddi durumu iyi olmayan ögrenciler için ‘Sevgi Butigi’ açildi.

BSEÜ'de 'Sevgi Butigi' Açildi
Türk Kizilayi ve Bilecik Seyh Edebali Üniversitesi (BSEÜ) is birligiyle olusturulan ‘Sevgi Butigi’ açilisa, Bilecik Valisi Dr. Kemal Kizilkaya, BSEÜ Rektörü Prof. Dr. Sükrü Beydemir, Bilecik Kizilay Sube Baskani Sevcan Uzun ve çok sayida Kizilay gönüllüleri katildi.

‘Sevgi Butigi’ ile yardimseverligin ve paylasmanin ögrenciler arasinda daha çok yayilacagini belirten Vali Kizilkaya, bu sayede ögrencilere destek saglanacagini söyledi.



Bilecik’te egitim gören ögrencilerin daha iyi sartlardan yararlanmasi ve kendilerini gelistirebilmesi için çaba gösterdiklerini belirten Rektör Beydemir, "Ögrencilerimize en iyi hizmeti vermek önceligimiz. Topluma, devletine, milletine ve insanliga faydali bireyler yetistirmek için ögrencilerimizin her zaman yanindayiz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalisiyoruz " diye konustu.

Bilecik Kizilay Sube Baskani Sevcan Uzun da, bu tür projelerde Kizilay olarak yer almaktan duyduklari memnuniyeti dile getrerek, bu tür projelerin toplumda farkindalik olusturmasi açisindan son derece önemli olduguna dikkat çekti.

Açilisin ardindan Vali Kizilkaya ve Rektör Beydemir butigi gezerek incelemelerde bulundu.
Kaynak: İHA