Harlek Markasi Büyümeye Devam Ediyor

Kütahya’nin termal bölgesi Ilica’da faaliyet gösteren Harlek Termal Otel, büyümeye devam ediyor.

Harlek Markasi Büyümeye Devam Ediyor
Hizmet kalitesini her geçen gün artiran otel, yenilenen yüzüyle termal tatil yapmak isteyenlerin ilk tercihi arasinda yer aliyor.

Otel Müdürü Engin Umur, yaptigi açiklamada, "Harlek Termal Otel, 2022 yili içerisinde 18 ayda yapilmasi planlanan otel yatirimlarini 6 ayda tamamlayarak geçtigimiz Haziran ayinda 57 yil önce temeli atilmis tesisi yenilenen yüzüyle hizmete açilmistir. Yenilenen donanimsal revizyon akabinde hizmet kalitesini artirmaya yönelik çalismalarina devam etmekte olan Harlek Termal Otel, Kasim ayinda imzaladigi profesyonel otel kalite yönetimi anlasmasiyla çalismalarina devam etmektedir. Tesisin donanim ve hizmet kalitesi olarak fizibilite raporu olusturulup, akabinde hizli adimlarla ilerlenecek akreditasyon rotasi olusturulustur. Hizmet verilen ekibe yeni dahil olan departman müdürleri için asgari 5 yildizli herhangi bir otelde en az 5 yil deneyimli turizme emek vermis takim ile hizmet vermektedir" diye konustu.

Umur, oteldeki termal suyun romatizmal hastaliklar basta olmak üzere sporcu yaralanmalari ile iç ve dis menüsküs yirtiklarina sifa oldugunu sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA