Kar Kaplanlarinin Kis Mesaisi Basladi
Mus’ta etkili olan kar yagisi ve tipi nedeniyle kapanan 10 köy ve 21 mezra yolu ekipler tarafindan yeniden ulasima açildi.

“Nefesin oldugu her yerde gece gündüz demeden mücadelemize devam edecegiz”
Çalismayla ilgili gazetecilere açiklamalarda bulunan operatör Mithat Yakisan, 2022-2023 karla mücadele sezonuna 2 bin 500 rakimli Çavustepe mevkiinde basladiklarini söyledi.
10 köy ve 21 mezra yolunun kar yagisi nedeniyle ulasima kapandigini anlatan Yakisan, “Sabah erken saatte ekiplerle kar mücadelesine basladik. Firtina ve tipi nedeniyle çalismamiz çok zor oluyor. Tipi ve firtinadan ötürü bazi yerlerde kar kalinligi çok yüksek oluyor. Ondan dolayi epey zorlaniyoruz ama mücadele ederek mecburen yollari açiyoruz. Mus Il Özel Idaresi olarak karla mücadelemiz devam etmektedir. Nefesin oldugu her yerde gece gündüz demeden mücadelemize devam edecegiz” dedi.
