Baskan Oral'dan 10 Kasim Mesaji

Erzurum Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Hakan Oral, "10 Kasim Atatürk’ü Anma Günü" dolayisiyla bir mesaj yayimladi.

Baskan Oral'dan 10 Kasim Mesaji
Mesajinda, aramizdan ayrilisinin 84’inci yilinda Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü sevgi, saygi, özlemle ve rahmetle andiklarini belirten ETB Baskani Oral; "Türkiye Cumhuriyeti’ni daha yükseklere tasimak, devletimizi dünyanin 10 güçlü ülkesinden birisi yapmak için var gücümüzle çalismaya devam ediyoruz. Onun çizdigi hedefler, mücadelesi ve halkina olan güveni her daim bize rehber olacaktir" dedi.

Erzurum Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Hakan Oral, yayimladigi mesajda su ifadelere yer verdi:

"Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, kendisini milletine adamis, bagimsizlik ve özgürlük yolunda karsisina çikan tüm güçlüklere direnmis, milletimizin her alanda yücelmesi için yilmadan çaba göstermis bir liderdir. Atatürk, savas meydanlarinda askeri dehasiyla oldugu kadar, ekonomik gelisme yönünde ortaya koydugu vizyon ile de Türkiye’nin ufkunu açmistir. 10 Kasim tarihi, Türk milleti için Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anma günü oldugu kadar, ayni zamanda sahip olduklarimizin degerini bilme ve onun ideallerini gerçeklestirme konusundaki kararliligina saygi gösterme günüdür. Bir milletin geleceginin nasil degisebilecegini dünya tarihine yazdiran Atatürk’ün "Bu ulusa ve ülkeye hizmet görevi bitmeyecektir." sözünü daima ilke edindik. Is dünyasi olarak, ekonomimizi büyütme konusundaki kararliligimizi bir kez daha vurgulamak istiyoruz. Biz de bizden sonraki nesiller de, ülkemizi daha da ileriye tasimak için durmaksizin çalisacagiz. Bu duygu ve düsüncelerle aramizdan ayrilisinin 84’inci yil dönümünde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk basta olmak üzere tüm Sehit ve Gazilerimizi rahmet, minnet ve sükranla aniyor, aziz hatirlari önünde saygiyla egiliyoruz."
Kaynak: İHA