Yüksekova'da Tapu Problemi Çözülecek

Hakkari’nin Yüksekova Kaymakami Ömer Çimsit, Pizok mevkiinde tapu sorunu yasayan vatandaslarla bir araya geldi.

Yüksekova'da Tapu Problemi Çözülecek
2 yildan fazladir Pizok mevkiinde yasanan arazi sikintisini gidermek için vatandaslarla bir araya gelen Kaymakam Ömer Çimsit ve AK Parti Il Baskani Abdulmuttalip Özbek, vatandaslardan bilgi aldi. Çok sayida evin yer aldigi bölgede yasayan vatandaslar, tapularinin çikarilmasi için talepte bulundular.

Bölgeyi inceleyen Yüksekova Kaymakami Ömer Çimsit, "Vatandaslarimizin hiçbir sikinti yasamamasi, evlerinde kalmasi için yardimci olacagiz ve olmaya da devam edecegiz. Biz kanunlar çerçevesinde en uygun sekilde vatandaslarimiza evleri ve arazileri için yardimci oluyoruz. Kimseyi magdur etmeyecegiz insallah. Bizi bugün burada misafir eden mahalle sakinlerine de tesekkür ediyoruz’’ dedi.

Herkesin kendi arazisine kavustugunu görene kadar çalisacaklarini belirten Baskan Abdulmuttalip Özbek ise "Yüksekova’ya her geldigimizde Pizok bölgesine ugruyoruz. Tek çabamiz, vatandasimizin sikintilarini gidermek ve onlarin yaninda oldugumuz hissetmektir. Insallah bu yasanan sikintiyi kisa sürede giderecegiz” ifadelerini kullandi.

Yüksekova Kaymakami Ömer Çimsit ve AK Parti Il Baskani Abdulmuttalip Özbek’e; AK Parti Yüksekova Ilçe Baskani Fatih Arslan, Hakkari Il Tarim ve Orman Müdürü Cemal Özkan, Yüksekova Ilçe Tarim ve Orman Müdürü Mehmet Emin Yigit, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskani Vedat Çogaç, Hakkari Tüketiciler Birligi Dernegi Baskani Perviz Geçirgen, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odasi Meclis Baskani Izzettin Metin, Esenyurt Mahalle Muhtari Selim Genç de eslik etti.
Kaynak: İHA