Taksim'de Minik Davulcuya Yogun Ilgi

Taksim’de eline aldigi davulla gösteri yapan minik turistlerden ve vatandaslardan yogun ilgi gördü. Minik davulcunun babasi ise, oglunun 2 yasindan beri davul çaldigini söyledi.

Taksim'de Minik Davulcuya Yogun Ilgi
Babasi ile birlikte dün ögle saatlerinde, Taksim Meydani’na çikan 6 yasindaki çocuk yaninda getirdigi davulu çalmaya basladi.

Isminin Abdurrahman Devrim Ersoy oldugu ögrenilen minik, davul çalarken bir yandan da çesitli hareketler yapti. Meydanda yürüyenler, neredeyse kendisiyle ayni boydaki davulla gösteri yapan çocugu görünce durup onu izlemeye basladi.

Turistler ve vatandaslar, minik davulcunun gösterisini soluksuz izleyip o anlari da cep telefonlariyla kaydetti.



“2 yasindan beri davul çaliyor”

Minik davulcunun babasi Ismail Erol, “2 yasindan beri çaliyor. Iki yasindayken küçük bir davul aldik. O günden beri davul çaliyor, davul aski devam ediyor. Hiç bitmedi. Su an 6 yasinda, hala davul çalmaya devam ediyor. Kendi istegiyle ögrendi. Biz ona küçük, oyuncak bir davul aldik. O zamandan beri çaliyor. Bütün ritimleri kendisi ögrendi, biz ögrenmedik. Okula da gidiyor. Vatandaslar, yasi küçük oldugu ve davulu da mükemmel çaldigi için ilgi duyuyor. Vatandaslar egitim alip almadigini soruyor. Egitim falan almadi, her seyi kendisi ögrendi” dedi.

Kaynak: İHA