Tepebasi'nda Bereket Paylastikça Çogaliyor
Tepebasi Belediyesi, Eskisehirlilerin destekleri ile Nihal-Ismail Akçura Asevi’nde pisirilen yemekleri ihtiyaç sahibi vatandaslarin sofralarina ulastirmaya devam ediyor.

Ögrencilere yemek destegi sürüyor
Tepebasi Belediyesi’nin, kentteki üniversite ögrencileri için “Gel beraber olsun” slogani ile baslattigi ücretsiz yemek hizmeti de yeni dönemde devam ediyor. Asevinde pisirilen yemeklerden, üniversite ögrencileri aksam yemegi olarak faydalaniyor. Geçtigimiz dönem 20 binden fazla ögrencinin yararlandigi hizmet hafta içi her gün Anadolu Üniversitesi Cuma Kapisi arkasinda bulunan Yesiltepe Mahallesi Sinirlar Sokak No: 2 adresinde sürdürülüyor.
Sabahlari çorba ikrami yapiliyor
Ögrenciler için 19 Mayis Gençlik Merkezi’nde hafta içi her sabah 08.30-10.30 saatleri arasinda gerçeklestirilen çorba ikrami da devam ediyor. “Yilmaz Büyükersen Bulvari No: 144” adresinde bulunan merkezde, Nihal-Ismail Akçura Asevi’nde hazirlanan çorbalar, ögrencilere ikram ediliyor.
“Paylasmanin huzurunu hep birlikte hissediyoruz”
Konu hakkinda degerlendirmede bulunan Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç da Nihal-Ismail Akçura Asevi’nin önemli hizmetler verdigini söyleyerek, "Biz Tepebasi olarak büyük bir aileyiz. Asevimizde isinde uzman ekibimizin, steril bir ortamda özenle hazirladigi yemekler halkimizin da destegi ile çok anlamli bir paylasima dönüsüyor. Bu güzel yemeklerin ekiplerimiz tarafindan ihtiyaç sahibi ve evden çikamayan vatandaslarimizin kapilarina kadar servis edilmesi, çok önemli bir hizmet. Öte yandan Ramazan aylarinda da yine asevimizde hazirlanan yemekler ile ayni sofrada yillardir tüm ketimizde iftar yapiyoruz. Artik ögrencilerimizle de bereketi paylasiyoruz ve bu ekonomik kriz ortaminda önemli bir destek sagliyoruz. Ögrenci kardeslerimize, hayat pahaliliginin bu denli hissedildigi bir ortamda ücretsiz aksam yemegi hizmeti ile adeta can suyu olduk diyebiliriz. Tüm bu güzel hizmetleri gerçeklestirmemizde, yardimsever Eskisehirlilerin çok büyük bir payi var. Paylasmanin huzurunu hep birlikte hissediyoruz. Bugüne kadar bu güzel çalismalarin yapilmasina katki veren tüm hemsehrilerime yürekten tesekkürlerimi sunuyorum” dedi.
