Bilal Erdogan Ögrencilerle Bulustu
Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin ile Dünya Etnospor Konfederasyonu Baskani Bilal Erdogan, kentteki üniversite ögrencileriyle bir araya geldi.

Çesitli ihtisas alanlarinda egitim gören ögrencilerle sohbet eden Erdogan, ata sporlarinin önemine deginerek, ögrencilerden gelen sorulari yanitladi. Baskan Fatma Sahin ise, söyleside yaptigi konusmada, ögrencilere gelenekten gelecege, yerelden evrensele gidecek daha çok yollarinin olduklarini belirterek, bu yolu gençlerle birlikte yürümek istediklerini söyledi.
Gaziantep’in bulundugu cografya itibariyle çok önemli bir noktada yer aldigini ve birçok medeniyete ev sahipligi yaptigini anlatan Sahin, “Gaziantep küçük Buhara. Gaziantep, Hz. Ömer’in Islam medeniyetinde sahlanan, antik kentleri içerisinde barindiran ve açik hava müzelerine ev sahipligi yapan bir sehir" dedi.
Dünya Etnospor Konfederasyonu Baskani Bilal Erdogan ise sohbette Gaziantep’in farkliliklariyla ayri bir öneme sahip olduguna deginerek, sehrin yöneticileri ve sivil toplum kuruluslariyla örnek bir sehir oldugunu dile getirdi. Sohbetin devaminda Gaziantep’teki basarinin kardeslik duygusuyla yapilan güç birliginden kaynakli oldugunun altini çizen Erdogan, “Gaziantep’i örnek göstermeye devam edecegiz. Gaziantep’teki kardeslik ve dayanisma duygusunun kaybolmamasi için duamizi eksik etmiyoruz" diye konustu.
Söylesinin sonunda Teknofest’te dereceye giren ögrencilere bisiklet hediye edilerek hatira fotografi çektirildi.
