Baskan Avci'dan Çekilisle Kütüphane Hediyesi

Altieylül Belediyesi’nin düzenledigi 2. Kitap Fuarinda yapilan çekilis sonucu kütüphane kazanan talihlilere hediyeleri Baskan Avci tarafindan takdim edildi. Sultan Abdülhamid Han Gelisim Merkezi Baskanlik makaminda gerçeklesen törende hazir bulunan talihliler hediyelerini Baskan Avci’nin elinden aldi.

Baskan Avci'dan Çekilisle Kütüphane Hediyesi
Hediye töreninde konusan Baskan Avci: “Kitap ruha ilaçtir temasiyla bu yil kitap fuarimizin 2.sini düzenleyerek, gelecegimizin teminati çocuklarimizin, gençlerimizin ve vatandaslarimizin kitaba ve yazarlara daha kolay ulasmalarini istedik. Bunda da basarili oldugumuzu düsünüyorum. Çünkü 2. Altieylül Kitap Fuarimizda 80 bine yakin ziyaretçiyi agirladik ve buda gösteriyor ki dogru bir is yapmisiz. Dinimizin ilk emri “oku”. Bu emirden yola çikarak her birimiz okumali, arastirmali ve dogru bilgiye ulasmaliyiz. Okumak ruhu dinlendirdigi gibi, ayni zamanda insanin kisisel gelisimine katkida bulunuyor. Ayrica bugün talihli 6 kisiye kütüphanelerini takdim ediyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kendilerini kitap okuma isteklerinden dolayi kutluyorum ve bol bol kitap okumalarini diliyorum” dedi.

Yapilan çekiliste kütüphane kazanan 6 talihli ise Baskan Avci’ya düzenlenen kitap fuari ve hediye kütüphaneler için tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA