Baskan Aktas'in Özel Konuklari

Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, 2-8 Kasim Lösemili Çocuklar Haftasi etkinlikleri çerçevesinde hastaligi yenen 4 küçük kahramani makaminda konuk etti.

Baskan Aktas'in Özel Konuklari
Lösemi hastaligina dikkat çekip bu konuda toplumda farkindalik olusturmak amaciyla, 2-8 Kasim Lösemili Çocuklar Haftasi etkinlikleri çerçevesinde Bursa’da da çesitli etkinlikler düzenleniyor. Hafta etkinlikleri çerçevesinde Bursa LÖSEV Il Koordinatörü Ertan Çakir, beraberindeki hastaligi yenen 4 küçük kahramanla birlikte Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas’i makaminda ziyaret etti. Küçük kahramanlar, Baskan Aktas’a turuncu siklamen çiçegi hediye etti. Baskan Aktas da misafirlerine çesitli hediyeler verdi.

Sicak bir ortamda sohbet havasinda geçen ziyaretin ardindan konusan Baskan Aktas, “Bildiginiz gibi 2-8 Kasim Lösemili Çocuklar Haftasi. Bu hafta dolayisiyla farkindalik olusturmak, farkli etkinliklerle konuyu gündeme tasimak ve aileleri daha duyarli hale getirmek adina vakif araciligi ile bir dizi etkinlikler yapiliyor. Ben de hem lösemi ile mücadele etmis ve bunu yenmis ama bir taraftan da saglikli kalabilmek adina mücadelesini sürdüren 4 yavrumuzla bir araya geldim. Temennimiz, duamiz, kimsenin böyle bir rahatsizligi olmasin. Ama takdir edersiniz ki toplumun farkli katmanlarinda lösemi rahatsizligina denk geliyoruz. Önemli olan dogru sekilde mücadele etmek, tedaviyi kararli sekilde devam ettirmek. Bu durumda olanlara acil sifalar diliyorum. Konuya iliskin çözü bulmaya çalisan hekimlerimiz basta olmak üzere, vakif yöneticilerine tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA