Evi Için Anlasmaya Vardigi Çelik Kapi Sonu Oldu

Karabük’te bir kisi kentsel dönüsüm çerçevesinde bosaltilan bir evden sökmeye çalistigi çelik kapinin üzerine devrilmesi sonucu hayatini kaybetti.

Evi Için Anlasmaya Vardigi Çelik Kapi Sonu Oldu


Olay, Soguksu Mahallesi Elmas Sokak’ta meydana geldi. Halim Eren isimli bir kisi Bolkus mevkiinde yaptirdigi ev için kentsel dönüsüm yapilacagi gerekçesiyle bosaltilan Cengiz Yilmaz’a ait dairedeki çelik kapiyi almak için ev sahibiyle anlasti. Eren, sökmeye çalistigi çelik kapinin üzerine devrilmesi sonucu altinda kaldi. Kanlar içerisinde kapinin altinda kalan Eren için vatandaslar 112 ekiplerinden yardim istedi. Ihbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Saglik ekiplerinin yaptigi kontrollerde talihsiz adamin hayatini kaybettigi belirlendi.

Cumhuriyet savcisinin incelemesinin ardindan Eren’in cansiz bedeni Karabük Egitim ve Arastirma Hastanesi morguna kaldirildi. Olayla ilgili sorusturma sürüyor.

Mahalle Muhtari Hüseyin Yavuz, "Bu evler kentsel dönüsüm çerçevesinde bosaltildi. Insanlar buradaki evlerini Karabük Belediyesine teslim etti. Oradaki arkadaslar da teslim edilen evlere isaret koydu. Ev sahiplerine bu evlerdeki pencere ve kapilari sökün dediler. Lazim olani kendilerine aldilar, lazim olmayanlari da satti. Bugün de burada talihsiz bir olayimiz oldu. Çok sevdigimiz bir agabeyimiz kapiyi sökerken üzerine düsüyor. Burada hiçbir güvenlik tedbiri yok. Sözün bittigi yer basimiz sag olsun. Rabbim mekanini cennet eylesin, ailesine sabir versin" dedi.

Yavuz, hayatini kaybeden talihsiz adamin yaptirdigi ev için gerekli olan çelik kapi için ev sahibiyle anlastigini ifade etti.

Kaynak: İHA