Baskan Togar Açiklamasi 'Tekkeköy'de Girmedik Gönül Birakmayacagiz'

AK Parti mahalle baskanlariyla yapilan istisare toplantisinda konusan Tekkeköy Belediye Baskani Hasan Togar, "Heyecanimiz ve sevdamizla daha yapacak çok is, götürecek nice hizmetimiz var. Tevazu ve samimiyet ile ilçemizde çalmadik kapi girmedik gönül birakmayacagiz" dedi.

Baskan Togar Açiklamasi 'Tekkeköy'de Girmedik Gönül Birakmayacagiz'
Tekkeköy Belediye Baskani Hasan Togar, AK Parti Tekkeköy Ilçe Baskani Hayri Agirlar ve AK Parti Samsun Il Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Maras’in katilimiyla AK Parti mahalle baskanlariyla istisare toplantisi gerçeklestirildi.

Toplantida Agirlar ve Maras’in konusmalari sonrasi söz alan Baskan Hasan Togar, Tekkeköy’ün AK Parti iktidarinda milyonlarca liralik yatirim aldigini ve her geçen gün gelisen bir kent oldugunu belirtti.

Bunun en son örneginin Tekkeköy Devlet Hastanesi oldugunu belirten Baskan Togar, "Yaklasik 9 yil boyunca yaptigimiz milyonlarca liralik yatirimlar bir yana, sehirlerin kaderini degistirecek yapilar oralara kurulan üniversiteler ve hastanelerdir. Burada da bir hastanemiz var. Allah’tan bir aksilik olmazsa 2023 yili sonunda Tekkeköy Devlet Hastanesi bitecek. Bizim bu yatirimlar için AK Parti’ye, liderimiz Recep Tayyip Erdogan’a vefa borcumuz var. Bu yatirimlar onun, ülkemizi tasidigi nokta sayesinde mümkün olabiliyor" diye konustu.

Gelecege ancak Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in yönetiminde emin adimlarla yürünebilecegini belirten Baskan Togar, "2023 genel seçimlerine ilerlerken Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan liderliginde kararimiz çok açik ve nettir. Cumhuriyetimizin 100. yilinda güçlü bir Türkiye kararliligini sürdürmeyi arzuluyoruz. 20 yilda beraber çok yollar yürüdük, çok hendekler astik. Ülkemiz bizim iktidarimizdan önce birçok kanayan yaraya sahipti. Bir insan yaraliysa bu yaralar birileri tarafindan hep kasiniyorsa iyilesemez, güçlenmek bir yana her geçen gün daha kötü gider ya; bizden önce bu hep böyleydi. Bu yaralar Cumhurbaskanimiz Erdogan önderliginde kapandi. Oraya uzanan eller itildi. Her geçen gün iyilesen, gelisen; gelistikçe bölgesinde lider ve örnek bir durus sergileyen ülke haline geldik. Bugün ülkemiz tarim, sanayi, üretim ve ihracat gibi birçok alanda yaptigi atilimlarla parildiyor. Bugün ülkemiz ileri teknoloji ürünler gelistiriyor; bu alanda ‘ben de varim’ diyor. Vatandasina sosyal devlet anlayisiyla sefkat ve merhamet duygulariyla yaklasiyor. Bunun en büyük örnegini pandemi döneminde gördük. Bugün birileri demokrasi ve özgürlüklerin kendi tek elinde oldugunu savunurlar fakat bu ülkeyi demokrasi ve özgürlükte ileri noktaya tasiyan da AK Parti’dir. Recep Tayyip Erdogan’dir. Biz bu kazanimlarimizin devamini istiyoruz. Biz Cumhuriyetimizin 100. yilinda da güçlü bir Türkiye kararliliginin devam etmesini istiyoruz. Bitmek bilmez heyecanimiz ve sevdamizla daha yapacak çok is, götürecek nice hizmetimiz var. Davamizdan dönmeyecegiz! Mahalle mahalle, sokak sokak destan yazacagiz. Tevazu ve samimiyet ile ilçemizde girmedik gönül birakmayacagiz. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in liderliginde 2023 yolunda bir ve beraber olarak Türkiye Yüzyili vizyonunu bu ülkeye yasatacagiz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA