Yemliha Daha Modern Altyapi Ve Daha Konforlu Ulasima Kavustu

Yemliha Mahallesi’nde altyapi kuruluslarinin çalismalarini tamamlamasinin ardindan Kocasinan Belediyesi tarafindan yapimina baslanan asfalt çalismasi sona erdi. Hayata geçirilen projelerle kirsal mahallelere prestij kazandirdiklarini vurgulayan Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, yapilan yatirimin tüm Yemliha’lilara hayirli olmasini diledi.

Yemliha Daha Modern Altyapi Ve Daha Konforlu Ulasima Kavustu
Kocasinan Belediyesi, merkezdeki mahallelerle birlikte kirsal mahallelerde de hizmet üretmeye devam ediyor. Bu çerçevede Kocasinan Belediyesi Kirsal Hizmetler Müdürlügü, Fen Isleri Müdürlügü ve altyapi kuruluslari koordinesinde Yemliha Mahallesi’nde yapilan altyapi ve asfalt çalismalari sona erdi. Yapilan bu çalismayla birlikte Yemliha Mahallesi’nin ulasimi daha konforlu bir hale gelirken, alt ve üstyapisiyla birlikte daha modern bir çehreye kavustu. Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan’in 93 mahallesine ayrim yapmadan hizmet götürmeye devam ettiklerini belirtti.

Baskan Çolakbayrakdar; “Yemliha’li hemsehrilerimizin hayatini kolaylastirmak için altyapi kuruluslariyla koordineli bir sekilde baslattigimiz yol çalismasini tamamladik. 4 bin 160 ton temel malzemesi ve 2 bin 600 ton asfalt kullanarak; 9 metre genisliginde, bin 500 metre uzunlugunda asfalt döktük. Yemliha’yi daha modern ve sorunsuz bir altyapiyla birlikte konforlu bir ulasima ve daha modern bir görünüme kavusturduk. Güle güle kullanmak nasip olsun” diye konustu.

Yapilan çalismalardan dolayi memnuniyetini dile getiren Yemliha sakinleri de Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar’a ve emegi geçenlere tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA