Re-Pie'dan Vimesoft'a 400 Bin Dolar Yatirim
Portföy yönetimi sirketi Re-Pie Portföy Yönetimi, bütünlesik video iletisim platformu Vimesoft’a 400 bin dolar yatirim yapti.

Vimesoft Kurucu Ortagi ve CEO’su Mükremin Sarier de “Pandemi sonrasi yeni iletisim ve etkilesim yöntemlerine adaptasyonun hizlandigini ve sabit çalisma ortamlarindan hibrit çalismaya geçisi görüyoruz. Yolculugun yeni basladigina ve dogru zamanda, dogru yerde oldugumuza inaniyoruz. Re-Pie’in aramiza katilmasiyla artik daha güçlüyüz. Aldigimiz yatirimi, büyümemizi devam ettirmek ve ürünlerimizin gelistirme sürecini hizlandirmak için kullanacagiz” ifadelerini kullandi.
Vimesoft, video konferans, kurumsal video (canli yayin ve video portal) ile uzaktan ögrenme sistemlerinin en iyi özelliklerini tek platformda entegre olarak bulusturuyor. Hem on-premise (müsterilerin kendi lokasyonunda) hem de cloud ortaminda bu hizmeti saglayabilmesiyle rakiplerinden farklilasan Vimesoft, kamu ve finans kurumlari ile özel sektördeki 20’den fazla büyük ölçekli müsteriye ve yaklasik 200 bin son kullaniciya hizmet veriyor.
