MHP Yildirim'da Divan Coskusu

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Yildirim Ilçe Divan Toplantisi Baris Manço Kültür Merkezi’nde yapildi. Partililerin yogun ilgi ve coskusuna sahne olan Divan Toplantisi; MHP MYK Üyesi Fevzi Zirhlioglu, MHP Bursa Il Baskani Cihangir Kalkanci, Yildirim Ilçe Baskani Kadir Tasçi, Il Baskan Yardimcilari Sertaç Yurdacan ve Gökhan Altun’un katilimiyla gerçeklesti.

MHP Yildirim'da Divan Coskusu
Yildirim’in toplantisina partililerin yani sira; muhtarlar, çesitli hemsehri derneklerinin federasyon baskanlari, dernek baskanlari, meslek odasi, sendika ve sivil toplum kurulusu temsilcileriyle çok sayida vatandas da katildi.

Divana baskanlik eden Fevzi Zirhlioglu salondaki kalabaliga hitaben yaptigi konusmada, 2023 seçimlerinin Türkiye için önemine dikkat çekti ve parti mensuplarindan Cumhur Ittifakinin basarisi için destek istedi.

“Yildirim’i karis karis geziyoruz”

MHP Yildirim Ilçe Baskani Kadir Tasçi, göreve geldikten sonra yaptiklari çalismalari slayt esliginde davetlilerle paylasti. Yildirimi karis karis gezdiklerini belirten Tasçi, mahallelerde yaptiklari çalismalara yönelik olarak sunlari söyledi:

“Yildirimdaki 69 Mahallenin 61’inde mahalle sakinlerimizle biraraya geldik. Sohbet ettik, kendilerini dinledik, dertlestik. Sivil toplum kuruluslarimiza, hemsehri derneklerimize, esnaf odalarimiza, spor kulüplerimize ziyaretler düzenleyerek Genel Baskanimizin selamini ilettik. Hem hal olduk. Ilçemizin çok kiymetli muhtarlariyla sik sik biraraya geldik. Mahallelerimizin sorunlari, varsa eksiklerin ve aksakliklarin giderilmesiyle ilgili fikir ve öneriler üzerinden çok verimli görüsmeler yaptik. Yildirimli hemsehrilerimizin yogun ilgi ve teveccühü ile üyelik çalismalarimizi yaptik.”

“Milliyetçiligimiz, karanligin perdesini kaldirmak için yapilan bir mücadeledir”

Tasçi, “Gönlümüzde millet sevgisi, yüregimizde Allah aski, suurumuzda tükenmeyen dava sevdasiyla daha güçlü bir Türkiye’yi amaçliyoruz” diyerek partisinin memleket ve millet sevdasina vurgu yapti: Tasçi söyle konustu: "53 yillik siyaset gelenegi, bir asri asan fikriyatiyla Milliyetçi Hareket partisi güzelin, iyinin ve dogrunun tarafidir. Türk Milletinin yeminlerine sonuna kadar sadiktir. Milliyetçiligimiz, karanligin perdesini kaldirmak için yapilan bir mücadeledir. Nereden geldigimizi, nereye ulasmak istedigimizi anlatan bir çagridir. Davettir ve yorulmayacak bir nefestir. Liderimiz Sayin Doktor Devlet Bahçeli Beyefendinin belirledigi istikamete dogru ve en uygun vasitalarla ulasmak, açtigi yolda ayak izlerini takip etmek sanimiz ve serefimizdir.”

Tasçi, sözlerini Divana katilimlarindan dolayi konuklarina tesekkür ederek tamamladi.

MHP Yildirim Belediye Meclis üyeleri adina konusma yapan MHP Yildirim Meclis Üyesi Ihsan Bilgili ise bugüne kadar Yildirim için mecliste yapmis olduklari çalismalar hakkinda konuklari detayli olarak bilgilendirdi.

Programin sonunda Milliyetçi Hareket Partisi’nin 53. kurulus yilina atfen, temsili olarak 53 yeni MHP üyesine partinin rozeti takildi.
Kaynak: İHA