Tunceli TTSO'da Devir Teslim Töreni

Tunceli Ticaret ve Sanayi Odasi’nda (TTSO) devir teslim töreni gerçeklestirildi.

Tunceli TTSO'da Devir Teslim Töreni
TTSO konferans salonunda gerçeklestirilen devir teslim törenine, önceki dönem Yönetim Kurulu Baskani Zeynel Açikgöz, Baskan Yardimcisi Ali Kaya, Meclis Üyeleri Taylan Güler, Hasan Kuru, Hüseyin Çelik ve Sezai Yildiz ile yeni dönem Yönetim Kurulu Baskani Hasan Hüseyin Coskun, Meclis Baskani Sevim Sengezer, yönetim kurulu ve meclis üyeleri katildi.

Seçimlerin hayirli olmasi temennisinde bulunan önceki dönem yönetim kurulu baskani Zeynel Açikgöz, “Yaklasik 5 yildir yürüttügüm Tunceli Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskanligi görevim, yapilan organ seçimlerimiz sonrasinda son bulmustur. Bu süre içerisinde yönetim kurulu ve meclis üyesi arkadaslarimizla birlikte üyelerimize en iyi sekilde hizmet verebilmek için, onlarin sorunlarinin ilgili kurumlara iletilmesi noktasinda elimizden geleni yaptik. Elbette ki eksik kaldigimiz konular olmustur ancak göreve yeni gelen arkadaslarimizin bu eksikligi kapatip bizlerden daha iyi hizmet vereceklerine inancim tamdir. Genç bir kadroya görevimizi devretmis bulunuyoruz. Üyelerimiz için, ilimiz için çok güzel çalismalara imza atacaklarina inaniyorum. Yönetime gelen tüm arkadaslarimi tebrik ediyor, çalismalarinda basarilar diliyorum. Görev süremiz boyunca bizlerden desteklerini esirgemeyen basta TOBB Baskanimiz Sayin Rifat Hisarciklioglu olmak üzere tüm kurum amirleri, üyelerimize sahsim ve çalisma arkadaslarim adina tesekkür eder, saygilarimi sunuyorum” dedi.

TTSO Yönetim Kurulu Baskani Hasan Hüseyin Coskun da önceki yönetime çalismalarindan dolayi tesekkür ederek, “Üyelerimizin teveccühüyle göreve geldik. Yol arkadaslarimizla birlikte bu göreve layik olmaya ve basta üyelerimiz olmak üzere ilimizde güzel çalismalara imza atmak için elimizden geleni yapacagimizdan kimsenin süphesi olmasin” diye konustu.

Devir teslim töreninde geçmis dönemde görev yapan yönetim kurulu ve meclis üyelerine yeni yönetim tarafindan plaket verildi.

Tunceli TSO’nun yeni yönetimi ayrica geçmis dönem baskanlarindan Celal Yasar ve Yusuf Cengiz’in mezarlarini da ziyaret etti.
Kaynak: İHA