Rus Kayakseverler Palandöken'e Geliyor

Palandöken Kayak Merkezi, 2022-2023 kayak sezonuyla birlikte Ruslari yeniden agirlamaya hazirlaniyor.

Rus Kayakseverler Palandöken'e Geliyor
Palandöken Kayak Merkezi yeni sezonu açmaya hazirlanirken, bir taraftan da acenteler araciligiyla Rus kayakseverleri getirmek için anlasmalar yapiliyor. Kayak sezonu boyunca haftada iki kez Rusya’dan charter seferi yapilacak.

Moskova’daki acente temsilcileri, Erzurum Palandöken Kayak Merkezini gezerek isletmelere taleplerini anlatti. Sezonu dolu dolu geçirmeye hazirlanan Palandöken Kayak Merkezinde sezon öncesi rezervasyonlar tüm hiziyla sürüyor.

Ramada By Wyndam Erzurum Genel Müdürü Murat Altug Kargi, "Erzurum’un kayak merkezinin Rus misafirlerle ve acentelerle çok uzun süredir iliskileri devam etmekte. Her yil oldugu gibi bu yil da iç pazar misafirlerimizin yaninda Polonya’dan, Rusya’dan ve diger ülkelerden misafirleri kabul etmeyi amaçliyoruz ve hedefliyoruz. Bu sene Rusya’nin en büyük seyahat acentesi ile hem sehir merkezinde bulunan oteller hem de Palandöken Dagi’nda bulunan oteller olarak özel bir kontrat imzaladik. 29 Aralik itibariyla Rus misafirlerin Erzurum’a yogun bir sekilde geleceklerini tahmin ediyoruz ve bu sezon Rus misafirler agirlikli olarak Palandöken’de kis mevsimini geçirmeyi hedefliyoruz. 29 Aralik itibariyla ilk iki uçagimiz Erzurum’a inecek. Daha sonra haftalik ve 5 günlük periyotlarla misafirlerimiz mart sonuna kadar Erzurum’u ziyaret etmis olacaklar. Su anda yogun bir sekilde özellikle yilbasi için rezervasyonlar basladi.

Sömestr dönemi için de yogun bir talep var hem iç pazardan hem de dis pazardan” diye konustu.

Ayrica, Rusya’da çalisan 45 kisilik acente grubu Erzurum’da otelleri gezdi, kayak merkezinde incelemelerde bulundu. Erzurum’daki otelleri gezen acente operatörleri kentten memnun bir sekilde ayrildi.
Kaynak: İHA