Kocaeli'de Tanitildi

Düzce Üniversitesi, EKET Fuarcilik tarafindan Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen 6. Kocaeli Üniversite Tanitim Günleri etkinligine katildi.

Kocaeli'de Tanitildi
Devlet ve vakif üniversitelerinin katilim sagladigi organizasyonda, tanitim stantlarinin yani sira, birçok akademisyen tarafindan lise son sinif ögrencilerine ve psikolojik danisman/rehber ögretmenlere yönelik egitim seminerleri de gerçeklestirildi.

Fuarda yerini alan Düzce Üniversitesi’ne, ögrenciler yogun ilgi gösterdi. Düzce Üniversitesi’nin Fakülteleri, Yüksekokullari, Meslek Yüksekokullari, bölümleri, nitelikli egitimi, kampüs yasami, modern sosyal ve sportif tesisleri ile ögrencilere sunulan sayisiz imkanlar hakkinda önemli bilgiler paylasan tanitim görevlileri, Times Higher Education’in yaptigi 2023 Dünya Üniversite Siralamalari’nda (World University Rankings 2023) Düzce Üniversitesi’nin, ülkemiz üniversiteleri arasinda “Fiziksel Bilimler” alaninda birinci, “Mühendislik” alaninda da devlet üniversiteleri arasinda yine birinci sirada oldugunu vurguladi.

Ögrencilerin sordugu sorulari detayli bir sekilde cevaplayan Düzce Üniversitesi tanitim görevlileri, Düzce Üniversitesi’nin akademik basarilari, kariyer planlamasi ve kampüs hayati açisindan yüksekögretimde dogru adres oldugunun altini çizdiler.
Kaynak: İHA