Çadir Kurarak Destek Oldular

DÜZCE – Düzce 99 Arama Kurtarma Ekibi, depremzedelere yardim etmeye devam ediyorlar. Ekipler olusturulan alanda 50 çadir kurdular.

Çadir Kurarak Destek Oldular
Merkez üssü Düzce’nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklügündeki depremin ardindan depremzedelerin yardimina kosan Düzce 99 Arama Kurtarma Ekibi sahadan ayrilmiyor. Ekip, depremzedeler için AFAD tarafindan Koçyazi Mahallesi’nde kurulan çadir kentte 50 çadir kurarak destek oldu.

Depremden etkilenenlerin kalacagi çadirlarin kurumlarini yapan dernek yönetim kurulu üyesi Tarik Mert, “Düzceliler olarak bu yasadigimiz 3. büyük deprem. Ekibimizle birlikte depremin yasandigi ilk günden bu yana arkadaslarimiz sahada destegi sürüyor. Bugün de burada 50 çadirin kurulumu gerçeklestirdik. Allah insallah baska afetler göstermez” dedi.

Kaynak: İHA