Bayburt Belediyesinden Ögretmenler Günü Özel Programi

Bayburt Belediyesi tarafindan Ögretmenler Günü Özel Eglence Programi düzenlendi.

Bayburt Belediyesinden Ögretmenler Günü Özel Programi
Ögretmenlerin doyasiya eglendigi programin açilisinda bir konusma yapan Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, “Ögretmenlik gerçekten müstesna bir meslek. Ögretmenler ise insana yön veren, onlari yarinlara hazirlayan, çocuklarimizi emanet ettigimiz özel kisiler. Çünkü yarinlarimizin gerçek varislerini yetistiriyorlar. Çocuklarimiz aileden aldiklari bilgilerden sonra okulda baslayan egitimle yarinlarda ülkemizi yönetecek gençlerimiz olarak yetisiyorlar. Onun için sizleri yürekten tebrik ediyoruz. Bu vesile ile 24 Kasim Ögretmenler Günü’nüzü kutluyoruz.” ifadelerini kullandi.

Daha sonra Bayburtlu Sanatçi Mustafa Serkan Yalçin ve Milli Irade Anadolu Lisesi Müzik Ögretmeni Eda Saytas seslendirdikleri birbirinden güzel parçalarla ögretmenlere eglence dolu bir gece yasattilar. Programda Rekabet Kurumu Kiz Anadolu Lisesi Müdürü Hayri Kocabey de bir türkü seslendirdi.

Eglence programinda ögretmenlere ayrica yapilan çekilisle nostaljik radyo, dolma kalem ve Türk bayragi rozetinin yer aldigi çesitli hediyeler verildi.

Gecenin sonunda Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, ögretmenler adina Il Milli Egitim Müdürü Rahmi Güney’e plaket takdiminde bulundu. Plaket takdiminin ardindan konusan Güney, bugünün meslege baslamasinin otuzuncu yili oldugunu belirterek, programin bugüne denk gelmesinin kendisini mutlu ettigini söyledi.

Ögretmenlerin gelecegimizi sekillendirecek nesillerin mimari oldugunu ifade eden Güney, gecenin düzenlenmesinden dolayi Belediye Baskani Pekmezci’ye tesekkür etti.

Programa Bayburt Valisi Cüneyt Epcim ve esi Büsra Epcim, Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, Garnizon Komutani Topçu Albay Zekeriya Tosun, Belediye Baskan Yardimcisi Süreyya Türkmenli, Il Milli Egitim Müdürü Rahmi Güney, belediye meclis üyeleri ve ögretmenler katildi.

Kaynak: İHA