227 Aydir Sehitleri Aniyorlar

Emniyet Teskilati Vazife Malulü ve Sehit Aileleri Vakfi (EMSAV) Karadeniz Bölge Baskanligi 227 aydir sehitleri aniyor.

227 Aydir Sehitleri Aniyorlar
EMSAV Karadeniz Bölge Baskanligi tarafindan geleneksel olarak her ayin son haftasi sehitler için okutulan mevlidin bu ay 227’ncisi yapildi. Ilkadim ilçesindeki vakif binasinda düzenlenen mevlitte din görevlileri tarafindan okunan Kur’an-i Kerim, 11. ay sehitleri Salim Sahin, Ahmet Özdemir, Halim Çalkan, Celal Kuyu, Recep Çakmak, Rifat Sezgin, Yusuf Ceylan ile tüm sehitler, ebediyete intikal eden gazi ve yakinlarinin ruhuna hediye edildi.

Anma programinda konusan EMSAV Karadeniz Bölge Baskani Bilal Erim, “Aziz sehitlerimizi 227. kez anma programi EMSAV hizmet binamizda gerçeklestirdik. Mevlitte okunan Kur’an-i Kerim’i sehitlerimizin ruhuna hediye ettik. Anma programimiza katki veren tüm davetlilerimize tesekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Programa ayrica Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, Il Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Türkiye Muharip Gaziler Dernek Baskani Ahmet Diril, Polis Emeklileri Dernek Baskani Mustafa Yasar Koç, Türkiye Harp Malulü Sehit ve Gazileri Dernegi Baskani Necati Yilmaz, Samsun Muhtarlar Dernegi Baskani Mustafa Öztürk, EMSAV Il Baskani Kenan Kaptan, sehit yakinlari, gaziler, özel harekat polisleri ve diger subelerde görevli polis memurlari katilim sagladi.

Edilen dualarin sonunda davetlilere Ilkadim Belediyesi tarafindan kiymali pide, tatli ve ayran ikram edildi.
Kaynak: İHA