Edebiyatseverler Kedili Tekke'de Bulustu
Osmangazi Belediyesi’nin tarihi ve kültürel mirasi yeniden ayaga kaldirma adina en önemli projelerinden olan Kedili Tekke Millet Kiraathanesi’nde, ‘Hikaye Okumalari’ ile ‘Genç Sairlerle Basbasa’ programlari düzenlendi.

Açildigi günden bu yana özellikle kitap okuma etkinlikleriyle öne çikan Kedili Tekke’de son olarak ‘Hikaye Okumalari’ ve ‘Genç Sairlerle Basbasa’ programlari düzenlendi.
Bursali edebiyatseverlerin yogun ilgi gösterdigi Hikaye Okumalari’nda yazar Ali Isik ‘Üç Günlük Dünyanin Ikinci Günü’, Genç Sairlerle Basbasa’da ise Abdulhalik Aker ‘Sehrin Sarklisi’ kitabi üzerine söylesi gerçeklestirdi. Sohbet tadinda geçen etkinlik sonunda katilimcilarin kitaplarini imzalayan Aker ile Isik, böylesine önemli bir programa ev sahipligi yapan Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar’a tesekkür etti.
Kedili Tekke Millet Kiraathanesi’nin sosyal ihtiyaca cevap verdigini söyleyen Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, “Mesnevi Okumalari, Tefsir Okumalari, Genç Sairlerle Basbasa ve Hikaye Okumalari yapilan merkezimiz, kisa sürede hemsehrilerimiz tarafindan büyük ilgi gördü. Burasi, milli kültürümüzün ve misafirperverligimizin yasatildigi bir mekân oldu. Etkinliklerimiz yil boyunca araliksiz devam edecek. Osmangazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü’müzün sosyal medya hesaplarini takip ederek, programlarimizdan haberdar olabilirsiniz. Kedili Tekke, 7’den 77’ye tüm okuyucularini bekliyor” dedi.
