Ceysu'dan Sinirlari Asan Anlasma

Dogal kaynak suyu Ceysu, Birlesik Arap Emirlikleri’nin önde gelen sirketlerinden biri olan Al Matroushi Group ile genel distribütörlük anlasmasi yapti.

Ceysu'dan Sinirlari Asan Anlasma
Ceysu Dogal Kaynak Suyu, Birlesik Arap Emirlikleri’nin tamaminda satisa sunulacak.

Oldukça verimli bir süreci geride biraktiklarini belirten Ceysu Yönetim Kurulu Baskani Aydin Ceylan, Körfez ülkeleri özelinde yakin dönemdeki iyi iliskiler ve pandemi sonrasi düsüse geçen navlun fiyatlari sayesinde hedef büyüttüklerini ve dogal kaynak suyu haricindeki ürünlerle de pazarda yer almak istediklerini ifade ettiler.

Türkiye pazarina yabanci degiller

Al Matroushi Group Baskani Abdullah Al Matorushi ise Türkiye’yi ikinci vatani gibi gördügünü ve bu sebeple Türkiye’de aktif olarak yatirimlarina devam ettigini belirterek, çok yakin zamanda gölgelendirme sistemleri ve dis mekan mobilya yatirimlari ile ilgili magaza açilislarinin hem Istanbul hem Bodrum’da gerçeklesecegini belirtti.

Ceysu ile ilgili olarak uzun bir arastirma sürecinden sonra karara vardiklarini belirten Al Matroushi, gerek toplam mineral degeri, ph seviyesi ve tuz diyetine uygunlugu ile Ceysu’nun kisa zamanda Birlesik Arap Emirlikleri’nde en çok talep edilen su markalarindan biri olacagindan emin oldugunu ifade etti.

Ceysu Yönetim Kurulu Baskani Aydin Ceylan ve Al Matroushi Group CEO’su Abdullah Al Matroushi, Türkiye’nin Dubai Baskonsolosu Mustafa Ilker Kiliç’i da ziyaret ederek kendilerine yakin dönem is planlari ile ilgili bilgi verdiler. Kiliç, Birlesik Arap Emirlikleri’nde Türkiye merkezli su markalarinin çok sevildiginin ve tercih edildiginin, Birlesik Arap Emirlikleri pazarinin büyük ama zor bir pazar oldugunun altini çizerek Ceylan ve Al Matroushi’yi cesaretlerinden dolayi tebrik etti.
Kaynak: İHA