MASKI'den Alt Ve Üst Yapi Çalismalarina Devam Ediliyor

Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü tarafindan Salihli ilçesine bagli Kurtulus Mahallesinde yapilasmanin yogun oldugu 293 ve 297 sokakta 400 metrelik içme suyu sebeke hatti döseme çalismasi gerçeklestirilirken Yunusemre ilçesine bagli Seyitli Mahallesinde 19 kilometrelik altyapi çalismalarinda son asamaya geldi.

MASKI'den Alt Ve Üst Yapi Çalismalarina Devam Ediliyor
MASKI Genel Müdürlügü, il genelinde daha saglikli ve kaliteli içme suyu saglamak adina yürüttügü çalismalara araliksiz devam ediyor. Içme Suyu Dairesi Baskanligi ekipleri tarafindan Salihli ilçesine bagli Kurtulus Mahallesinde yapilasmanin yogun oldugu 293 ve 297 sokakta 400 metrelik içme suyu sebeke hatti çalismasi gerçeklestirdi. Çalismanin tamamlanmasiyla birlikte bu bölgede yerlesim saglayan vatandaslara kesintisiz ve daha kaliteli su imkani saglandi.

MASKI Genel Müdürlügünün kirsal mahallelerdeki alt ve üstyapi yatirimlari Yunusemre ilçesinde de devam ediyor. Yatirim ve Insaat Dairesi Baskanligi bünyesinde basariyla yürütülen 154 Mahalle Projesiyle Seyitli Mahallesinde de çalismalar hizli bir sekilde ilerliyor. Mahallede 9 kilometrelik içme suyu hatti ile 10 kilometrelik kanalizasyon hatti çalismalarinda son noktaya gelindi. Altyapi çalismalarinin sona yaklasmasiyla birlikte baslanilan 50 bin metrekarelik üstyapi isi de hiz kazandi. Mahalleye daha saglikli içme suyu temini için 100 tonluk içme suyu deposu ve daha saglikli bir çevre için paket atik su aritma da yapildi.
Kaynak: İHA